Iš santuokų rūmų jaunavedžiai išvyko prie laivo, kur turėjo tęstis šventė. Krantinėje pora laikėsi visų vestuvių tradicijų – juos šokiais ir dainomis pasitiko romai, prie kurių įsimylėjėliai netrukus prisijungė. Paragavę duonos ir paleidę į dangų balandžių, jaunavedžiai kartu su svečiais suskubo į laivą.

Šventėje dalyvavo garsių bičiulių: gedulo drabužiais vilkinti Nastia Ivlejeva (galimas dalykas, kad taip ironiškai užsiminė apie skyrybas su vyru Eldžejumi), Dania Milochinas, Dina Sajeva ir kiti.

Šventės vedėja ir ceremonmeistere tapo Ksenija Sobčiak, su nauja šeima praleidusi visą dieną. Paisydama šventės stilistikos (vestuvės surengtos paskutinio XX amžiaus dešimtmečio tema), K. Sobčiak pasipuošė senoviška šukuosena ir geltona vintažinio stiliaus suknele. Savo stilių garsi moteris palygino su „tolimos giminaitės iš Ufos“.

Pati K. Sobčiak ne tik vedė populiarius vestuvių žaidimus, bet ir šoko su striptizo šokėjais, veidus dengusiais Aleksandro Revos (jis dainavo vestuvėse) kaukėmis, o intymiausias vietas vyrai slėpė po „Muz-TV“ apdovanojimų lėkštėmis (per šiųmetinę ceremoniją tarp Morgenšterno ir Aleksandro Revos kilo konfliktas, nes „Geriausio atlikėjo“ apdovanojimą gavo pastarasis, nors dabar, panašu, praeities nuoskaudos iš tikrųjų pasiliko praeityje).

Morgenšterno tėvai taip pat atvyko pasveikinti sūnaus ir jo išrinktosios. Muzikanto mama K. Sobčiak paliko malonų įspūdį.

„Ališero mama – tikra ugnis. Inteligentiška, turinti skonį. Tikrai šauni. Man buvo netikėta“, – pažintį prisimena K. Sobčiak.

Jaunavedžiai ir patys aktyviai dalyvavo pramoginėje šventės programoje. Vakaro pabaigoje jie apsikeitė šventiniais apdarais: Morgenšternas scenoje pasirodė vilkėdamas nuotakos suknelę, o jo žmona – smokingą.

Šventės kulminacija tapo policijos pareigūnų apsilankymas, jie ieškojo narkotinių medžiagų.

„Šventės klasika“, – taip policijos pareigūnus, ieškojusius narkotikų ir visus valandą laikiusius laive, apibūdino K. Sobčiak.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)