Ne vieną „Twitter“ vartotoją nustebino, kad pinigų tikrai nestokojantis supermodelis drįsta savo aukštakulniais eiti „EasyJet“ lėktuvo kilimu.

Vienas internautas rašė: „Atvirai kalbant vienintelis mane šokiruojantis dalykas, kalbant apie Kate Mos „EasyJet“ istoriją, yra tai, kad ji skraido pigių skrydžių bendrovės lėktuvais“.

Kitas antrino: „Manau, ją suerzino tai, kad jai buvo užsakytas „EasyJet“. Dar vienas „Twitter“ vartotojas rašė: „Kate Moss palydėta iš „EasyJet“ lėktuvo. Per daug bagažo, matyt“. Kitas internautas klausė: „Kodėl Kate Moss apskritai skraido #easyjet“.

Incidentas įvyko tuomet, kai K. Moss sekmadienio popietę grįžo iš detoksikacijos klinikos Bodrume į Londono Lutono oro uostą. Modelio elgesys „EasyJet“ lėktuve buvo toks, kad oro uoste 16 valandą 13 minučių nusileidusio lėktuvo jau laukė policija.

Bedfordšyro policijos atstovas spaudai sakė: „Mes buvome iškviesti padėti personalui palydėti keleivę iš šią popietę į Lutono oro uostą atvykusio lėktuvo. Buvo pranešta, kad keleivė pažeidė tvarką skrydžio metu“.

„EasyJet“ atstovas spaudai kalbėjo: „EasyJet“ gali patvirtinti, kad šiandien policija pasitiko reisą EZY2232 iš Bodrumo į Lutoną dėl lėktuve buvusios keleivės elgesio“.

Beje, tai ne vienintelis prieštaringas nutikimas žėrinčioje supermodelio karjeroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)