Kaip tvirtina A. Voločkova, sunkus periodas jų santykiuose prasidėjo gana seniai. Per dešimt mėnesių trukusį romaną balerina ne kartą pykosi su mylimuoju.

„Nedrįsau spėlioti, kiek ilgai truks mūsų ryšys. Kai susitinka du žmonės, reikia džiaugtis kiekviena kartu praleista minute. Per tuos mėnesius ir skyrėmės, ir taikėmės, ir pykomės, ir buvome laimingiausi pasaulyje. Tikras emocijų uraganas. Mums dviese buvo gera. Taip, galbūt tų emocijų ir kiek per daug buvo, bet tame ir slypi santykių grožis. Kai santykiai plaukia ramiai, tolygiai, tai jie iš viso apie nieką. O mes nė akimirkos vienas kito atžvilgiu nebuvome nusiteikę neutraliai“, – sako balerina.

Anastasija prisipažįsta, kad Olegas buvo labai pavydus ir impulsyvus. Kai balerinos pradėjo nebetenkinti kai kurie santykių aspektai, ji priėmė nelengvą sprendimą skirtis.

„Su Olegu buvome nuo pat pradžių sutarę, kad mūsų santykiai laisvi, grįsti pasitikėjimu vienas kitu. Abu supratome, kad mūsų romanas visgi vestuvėmis nesibaigs. Kaip man dabar atrodo, Olegui buvo labai patogu būti greta stiprios, savarankiškos moters. Taip, jis nėra turtingas žmogus, bet svarbu ne tai. Buvau su juo, nes man su juo buvo gera. Tik nutiko taip, kad atėjo laikas sukti skirtingais keliais“, – konstatuoja garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)