Prie minimalistinės šliauštinuko su užrašu „Coming soon“ (liet. Greit būsiu) nuotraukos aktorė prirašė: „Esame be proto laimingi!“. Įraše buvo pažymėtas ir jos sutuoktinis B. Shammasas.

Poros atstovas spaudai patvirtino, kad aktorė ir finansų specialistas liepos pradžioje susituokė. Apie sužadėtuves pora instagramo nuotraukomis paskelbė 2021 metų lapkritį. Tada L. Lohan rašė: „Mano meilė. Mano gyvenimas. Mano šeima. Mano ateitis“.

Žinia apie L. Lohan vedybas pasiekė mases po to, man kai įraše instagrame B. Shammasą aktorė pavadino „savo vyru“.

„Esu laimingiausia moteris pasaulyje. Ne todėl, kad man reikėjo vyro, o todėl, kas jis mane surado ir žinojo, kokios meilės ir laimės man reikia. Negaliu patikėti, kad šis nuostabus žmogus yra mano vyras. Mano gyvenimas, mano viskas. Linkiu kiekvienai moteriai jausti tokią meilę“, – prie bendros poros nuotraukos prirašė L. Lohan.

Birželį L. Lohan pasidalino dar viena poros gyvenimo nuotrauka, šį kartą iš B. Shammaso gimtadienio: „Mano meile! Tu ne tik nuostabus žmogus, fantastiška asmenybė, bet ir mano geriausias draugas. Ačiū, kad mane myli! Aš tave dievinu! Su gimimo diena“.

Dar 2020 metų vasarį L. Lohan pakurstė gandus apie naują romaną, kai pasidalino dabar jau pašalinta grupine nuotrauka iš muzikos festivalio Dubajuje, kuriame atsainiai paminėtas ir jos „vaikinas“. Nuotraukoje aktorė laiminga pozuoja šalia juodu švarku vilkinčio vyro ir grupės „Bastille“ būgnininko Chriso Woody Woodo, kuris su grupe tą vakarą grojo. Kompanijoje taip pat buvo L. Lohan sesuo Aliana ir rokeris Danas Smithas.

„@aliana smagus vakaras su seserimi ir mano vaikinu Baderiu. Magiška naktis“, – tada prie nuotraukos rašė L.Lohan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją