Praėjusį sekmadienį 36-erių metų Sasekso kunigaikštienė kartu su kitais karališkosios šeimos nariais iš Bakingamo rūmų balkono pirmą kartą stebėjo Vėliavos pagerbimo paradą, rašo „MailOnline“.

Peržiūrint iš arti nufilmuotus kadrus galima pastebėti, kaip tą akimirką, kai atvyko karalienė Elžbieta II, M. Markle skubiai paklausia šalia stovinčio sutuoktinio, ar jau metas reveransui.

Iš vaizdo įrašo matyti, kaip M. Markle, ir toliau šypsodamasi bei tebežiūrėdama pirmyn, ištaria: „Jau?“, o princas Harry skubiai atsako: „Taip“ ir pats tuojau pat nulenkia galvą.

Tada už Kate Middleton stovinti naujoji kunigaikštienė nieko nelaukusi tūpteli, kaip ir visi kiti karališkosios šeimos nariai. Šitaip pagal galiojantį protokolai išreiškiama pagarba 92-ejų metų šalies monarchei.

Reveransas – nežymus tūpsnis ar nusilenkimas – yra visiems karališkosios šeimos nariams privalomas pasisveikinimo su karaliene gestas.

Minėtas atvejis buvo ne vienintelis tą sekmadienį pastebėtas M. Markle bandymas gauti princo Harry patarimą, kaip elgtis.

Pasak skaitymo iš lūpų specialisto, vienu momentu princas Harry paklausė žmonos, ar ji gerai jaučiasi, o ši atsakė: „Taip.“

Neužilgo M. Markle, atrodo, prisipažino, kad nervinasi – juk pirmą kartą stovi balkone priešais karališkąją šeimą norinčią pamatyti minią.

Per kitą trumpą neseniai iš paslaptingojo medaus mėnesio grįžusios poros pašnekesį pavyko išskaityti, kad princas Harry sako: „Kai apsiprasi, papasakosiu daugiau.“ Ką jis išties turėjo omeny, žinoma, neaišku.

Po kelių akimirkų, kalbėdamas apie Karališkųjų oro pajėgų akrobatinio skraidymo komandos „Red Arrows“ pasirodymą, princas pridūrė: „Tada bus aviacijos paradas, o tada visi žiūrėsime į dangų.“

Tai tikrai ne pirmas kartas, kai kuris nors karališkosios šeimos narys suskumba padėti M. Markle vertingais patarimais. Sandringame Kalėdų dieną ji buvo greitai informuota, kaip padaryti reveransą iš bažnyčios išeinančios karalienės akivaizdoje.

Sekmadienį Sasekso kunigaikštienė Bakingamo rūmų balkone stovėjo kartu su princu Harry, Kembridžo hercogu ir kunigaikštiene, 92-ąjį gimtadienį švenčiančia Jos didenybe ir visu pulku jaunų karališkosios šeimos narių.

Ką tik iš plačiai aptarinėjamo Mėjaus grafystėje, Airijoje, praleisto medaus mėnesio grįžę jaunavedžiai atrodė laimingi ir atsipalaidavę.
Karalienė plačiai nusišypsojo pro jos karietą jojantiems princams Charlesui, Andrew ir Williamui bei princesei Anne. Ji jau gali apsieiti be akinių nuo saulės, kuriuos turėjo nešioti po neseniai atliktos kataraktos operacijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)