Paskutiniam praėjusio amžiaus dešimtmečiui atstovavusi S. Johansson pribloškė visiškai kitokiu savo įvaizdžiu – pilkai juodi plaukai, ryškiai apvestos akys, tamsiai raudonos lūpos, o nosyje įsegtas auskaras, rašo usmagazine.com.

Scarlett Johansson ant žurnalo "W" viršelio
Paprastai visi įpratę ją matyti šviesiais plaukais, nors kartais aktorė būna ir raudonplaukė, ir brunetė. Žurnalo viršelyje ji pasipuošusi šilkine „Dolce & Gabbana“ suknele, išryškinančia jos krūtinę.

Aktorei praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio „grunge“ stilius nėra atgrasus, tačiau vieno jam būdingo dalyko 27 metų S. Johansson negali pakęsti. „Megztiniai aukštomis atlenkiamomis apykaklėmis man kelia siaubą, - sakė aktorė „W Magazine. - Bandžiau prie jų įprasti, nes jie labai praktiški, bet man nepavyko“.

Nors vyrą tokiu megztiniu gal ir galima išvysti dažniau, nei moterį, S. Johannson įsitikinusi: „Vyrai nemėgsta tokių megztinių. Nesu susitikusi tokio vyro, kuriam patiktų aplink jo kaklą kas nors kita, nei mano rankos“.

Neseniai aktorė vėl papildė laisvų moterų gretas, nes nutrūko jos santykiai su reklamos specialistu Nate'u Nayloru. Pirmadienį, spalio 15 dieną, buvo patvirtinta, kad po beveik metus trukusios draugystės, pora išsiskyrė.

Paklausta, kokia asmenybė iš jos atstovaujamo dešimtmečio aktorei labiausiai imponuoja, ji iškart pateikė atsakymą. „Chrisas Farley. Manau, kad jis buvo labai šmaikštus, - sakė S. Johansson apie komiką, kuris mirė 1997 metų gruodį sulaukęs vos 33 metų. - Žiūrėdavau „Saturday Night Live“ vien tam, kad pamatyčiau jį. Jis padalindavo savo kūną dalimis ir kiekviena jų vaidino. Jis galėdavo paraudonuoti, suprakaituoti ir paklaikti. Jo mirtis mane labai sukrėtė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)