„Išgyvenau labai sunkius šešerius metus, šiais metais tas etapas baigiasi, tačiau prasideda dar vienas nelengvas metas – gijimas“, – tviteryje parašė dainininkė ir muzikos kūrėja.

„Šiais metais netekau vieno labai brangaus žmogaus, tai mane labai palaužė, tapau priklausoma ne vien nuo žolės“, – pridūrė garsi moteris.

S. O'Connor pridūrė, kad priklausomybę marihuanai turi kone visą gyvenimą – 34 metus.

„Užaugau su daugybe psichologiškai traumuojančių patirčių ir smurto. Niekada taip ir neišmokau, kaip reikia normaliai gyventi. Niekada nesuteikiau sau pakankamai laiko pasveikti. Be to, o ir nebuvau tam pasirengusi“, – teigia muzikantė. (2017 metais vienoje televizijos laidoje ji kalbėjo apie iš motinos patirtą seksualinę, emocinę ir fizinę prievartą).

S. O'Connor atsiprašė savo gerbėjų dėl sprendimo atidėti gastroles ir paprašė išsaugoti bilietus. Ji pridėjo, kad praėjusieji metai buvo „itin skausmingi“, nes rimtų problemų turėjo vienas iš jos vaikų (ji turi tris sūnus – 32 metų Jake‘ą, 25 metų Roisiną ir 15 metų Shane‘ą).

Praeitais metais tviteryje dainininkė rašė, kad „jau dvi dienas nieko nežino apie sūnų Shane‘ą“, tačiau netrukus jis rastas sveikas ir gyvas, skelbė „IrishCentral“.

„Jeigu dabar skirsiu laiko gijimui, tuomet būsiu pasirengusi gastroliuoti kad ir visą likusį gyvenimą. O jeigu ne, negalėsiu to daryti. Žinodami, ką man teko patirti per pastaruosius šešerius metus, mane labai gerai suprastumėte. Viską paaiškinsiu 2022 metais“, – tikina S. O‘Connor ir prašo savo kolegų muzikos srityje supratimo bei paramos „žengiant labai svarbų žingsnį į priekį, kad vėliau visi kartu galėtume užsidirbti pinigų“.

„Jeigu dabartinis mano sprendimas kreiptis pagalbos padės tašką mano muzikinėje karjeroje, reiškia taip turėjo būti. Kaip sako Mary Oliver, gyvenimas tik vienas ir jį reikia saugoti“ – paaiškina dainininkė ir užsiminė, kad planuoja naują albumą, o kitų metų birželį pasirodys ir jos atsiminimų knyga.

„Gydymas prasideda jau kitą savaitę, taigi iki tada dar čia rašysiu, daugiausia apie tai, koks bjaurybė yra Donaldas Trumpas. Ir koks jis kvailas, nenorėdamas būti protingas. Jie lygiai taip pat galėtų Ameriką atiduoti į Vladimiro Putino rankas, nes pastaruosius ketverius metus šalį valdė jis“, – rašė C. O‘Conor.

Dar viename įraše tviteryje dainininkė patikino savo gerbėjus iš Airijos, kad keturi šalyje numatyti jos turo koncertai vyks kaip ir planuota: „Tiesiog negaliu apleisti Airijos iki pat 2022 metų“.

Žinia, kad dainininkė gulasi į reabilitacijos kliniką, paviešinta po dienos, kai moteris prisijungė prie psichinės sveikatos paramos grupės.

„Šiandien dalyvavau psichinės sveikatos paramos grupės užsiėmime, tai dariau nuotoliniu būdu. Vadovas pasidžiaugė, jog šaunu, kad garsūs žmonės viešai kalba apie savo psichologines problemas. Turiu pasakyti, kad mums tai ne į naudą, nes mūsų darbe tai vis dar tabu“, – parašė dainininkė.

Prieš dvejus metus S. O‘Conor priėmė islamo tikėjimą. Praeitais metais vienoje Airijos televizijos laidoje ji plačiau papasakojo apie savo sprendimą.

„Tai mąstymo būdas – islamas. Gali būti musulmonas ir nepriėmęs islamo tikėjimo. Tai tiesiog mąstymo schema. Musulmonas tai žmogus, kuris mano, kad Visatoje gali būti garbinamas tik Dievas ir niekas daugiau“, – laidoje kalbėjo dainininkė.

Pastaraisiais metais S. O‘Conor turėjo rimtų psichologinių problemų, netgi galvojo apie savižudybę, tačiau dabar nebebijo apie tai kalbėti ir nori visus padrąsinti kreiptis pagalbos.

2017 metais S. O‘Conor televizijoje prisipažino, kad jos motinai „priklausė kankinimų kambarys“, ji jusdavo malonumą ir šypsodavosi, teikdama skausmą savo vaikui: „Jis sugalvodavo vis naujų būdų, kaip mane kankinti. Vienintelis dalykas, ką žinojau, kad kiekvieną dieną mane muš. Išgirdę, kad ji jau atsikėlė, jos žingsnius, su broliu iš baimės prileisdavome į kelnes“.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)