„Vyrai mano, kad tikslas greičiausiai pasiekiamas einant tiesiausiu keliu, – aiškino trimis kalbomis kalbanti konkurso dalyvė. – Moterys žino, kad aplink – greičiau.“

Geltona vakarine suknele pasipuošusi gražuolė apsipylė ašaromis, kai vakarą vedęs JAV pokalbių laidų vedėjas Jerry’is Springeris paskelbė, jog ji laimėjo konkursą ir nugalėjo finalistes iš Kolumbijos, Dominikos Respublikos, Meksikos ir Rusijos.

Laimėtoja metus laiko gaus atlyginimą, ji taip pat apdovanota piniginiu prizu, kelione po pasaulį, dovanų krepšiu su garsių dizainerių drabužiais, batais ir kosmetikos priemonėmis, jai suteikta galimybė metus laiko nemokamai gyventi prabangiame bute Niujorke.

Stipriausios D. Mendozos konkurentės buvo iš Rusijos ir Lotynų Amerikos šalių – Dominikos Rspublikos, Meksikos ir Venesuelos, už jas balsavo daugiausia konkurso žiūrovų internetu ir lažybininkų.

Už gražiausią tautinį drabužį apdovanota 21 m. Gavintra Photijak iš Tailando. Ji pademonstravo kovinės sporto šakos Muay Thai spyrį.

Šiemet buvo įsteigtas ir „Mis Artimiausios“ (Miss Congeniality) – populiariausios tarp konkurso dalyvių prizas, kuriuo apdovanota 22 m. „Mis El Salvadoras“ Rebeca Moren.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją