„Mes, moterys, neturime specialaus forumo, kuriame aptartume šios netekties gilumą. Aš praradau devynis vaikus dėl persileidimo“, – rašė 64-erių metų Sh. Stone.

Ji pažymėjo, kad moterys su šia problema dažniausiai turi susitvarkyti vienos, nors tokiu metu joms ypač reikalinga pagalba.

„Tai nėra smulkmena nei fiziškai, nei emociškai, tačiau mes jaučiame, kad tai yra kažkas, ką turime iškęsti vienos ir slapta su kažkokiu nesėkmės jausmu. Užuot sulaukus taip reikalingos užuojautos, empatijos ir gydymo, kurio mums taip reikia“, – tęsė ji.

„Moterų sveikata ir gerovė, palikta vyriškos lyties ideologijai, šia tema yra silpna arba, geriausiu atveju, tapo atsainiai ignoruojama“, – pridūrė aktorė.

Sh. Stone turi tris įvaikintus vaikus. Pirmąjį sūnų Roeną aktorė įsivaikino 2000 m., kai ištekėjo už Philo Bronsteino. 2003 m. vyras pateikė skyrybų prašymą, o Roeno globa buvo suteikta jam.

2005-aisiais Sh. Stone įsivaikino dar vieną vaiką – sūnų Lairdo, o po metų – jauniausią sūnų Quinną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją