Interviu „The Sunday Times“ metu ji pasakė: „Atrodžiau kaip sumauta mumija.“

Anot Sh. Osbourne, operacija buvo „velniškai skausminga“, o pradinis rezultatas visiškai neatitiko jos lūkesčių, skelbia CNN.

„Kaip Dievą myliu, atrodžiau baisiai. Net chirurgui išdrožiau: „Tai panašu į nevykusį pokštą.“ Viena akis skyrėsi nuo kitos. Buvau panaši į kiklopą“, – tvirtino garsenybė.


Už grupės „Black Sabbath“ vokalisto Ozzy Osbourne’o ištekėjusi moteris nurodė, kad jos vyras net pasiūlė sumokėti už korekcinę operaciją: „Nesvarbu, kiek kainuos, bet ištaisysime trūkumus.“

Nors iš pradžių buvo labai nepatenkinta plastinės operacijos rezultatais, buvusi „America’s Got Talent“ teisėja nusprendė palaukti, kol veidas visiškai sugis, ir dabar yra visai patenkinta savo išvaizda.


S. Osbourne ir anksčiau atvirai pasakojo apie įvairias kosmetines procedūras, įskaitant 2019-aisiais atliktą veido plastinę operaciją.

„Tada man pakėlė lūpas, ir pirmąją savaitę po operacijos jų nejaučiau. Tiesą sakant, nelabai jaučiu ir dabar, – laidos „The Kelly Clarkson Show“ metu sakė ji. – Mano lūpos buvo persikreipusios ir nutirpusios, atrodžiau kaip Elvis. Visi vaikai ir Ozzy stebėjosi ir klausinėjo, kodėl atrodau tokia pikta. O aš tiesiog atšaudavau, kad visai nepykstu.“

Štai taip moteris atrodė savo vestuvių metu, kai dar nesinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis:


Prieš keletą savaičių Sh. Osbourne pranešė, kad su Piersu Morganu ves naują pokalbių laidą, kuri bus transliuojama naujo Jungtinės Karalystės (JK) televizijos kanalo „TalkTV“ eteryje. 2001 m. ji paliko kanalo CBS laidos „The Talk“ vedėjos postą, nes vienos laidos metu karštai susiginčijo su kita vedėja, juodaode Sheryl Underwood dėl rasizmo ir gynė P. Morgano elgesį (jis pasitraukė iš televizijos kanalo ITV laidos „Good Morning Britain“ vedėjo pareigų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją