„Parduodu savo namą Bell Canyon, Kalifornijoje", – parašė jis didžiosiomis raidėmis.

Beveik 485 kvadratinių metrų ploto sklype stovinčiame name yra penki miegamieji, keturi vonios kambariai ir vonia svečiams.

Kaip rašo garsenybė, namas – galiniame sklype, garantuojantis privatumą, jame – didelės, atviros erdvės, koridorius per du aukštus, vedantis į svetainę su skliautuotomis lubomis, porceliano plytelių grindimis ir virtuve.

Buvęs NBA žaidėjas rašo, kad virtuvėje – marmuriniai baldų paviršiai, pagal užsakymą gamintos spintos ir nerūdijančio plieno prietaisai.

Pirmame aukšte – svetainė, valgomasis, vyno spinta, baras su kriaukle, dar viena vidutinio dydžio svetainė, skalbimo kambarys, kabinetas ir miegamasis. Viršuje – šeimininkų miegamasis ir dar trys miegamieji.

Shaquille'as O'Nealas

Namas stovi netoli nuo rajono socialinio centro pastato, sporto klubo ir teniso korto.

„Galite jį įsigyti už 2,5 mln. dolerių, – rašo Sh. O'Nealas. Jis parašė el. pašto adresą, kuriuo rimtų ketinimų turintiems pirkėjams pažadėjo atsiųsti daugiau informacijos.

Šiuolaikinis namas stovi aptvertame rajone. Jame eksponuojama dalis Sh. O'Nealo krepšinio apdovanojimų iš to meto, kai jis žaidė Los Andželo „Lakers" komandoje.

Skliautuotoje svetainėje kabo paveikslas žuvusio Amerikos reperio Nipsey Hussle atminimui.

Antras N. Hussle prisiminti skirtas kūrinys – kitoje svetainėje, esančioje prie virtuvės.

Poilsio kambaryje yra židinys, kabo žuvusio reperio Tupaco Shakuro portretas.

Galiniame kieme yra šildomas baseinas, sūkurinė vonia, pavėsinė ir vieta kepsninei.

Praėjusio amžiaus dešimtą dešimtmetį statytą namą Sh. O'Nealas nusipirko 2018 m. už 1,815 mln. dolerių.

Buvęs krepšininkas pirmą kartą paskelbė apie namo pardavimą 2019 m. lapkritį. Tiesa, tuo metu nepublikavo skelbimo socialiniuose tinklalapiuose.

Neaišku, kodėl dabar jis nusprendė išpublikuoti skelbimą instagrame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)