Suprantama, su tokiais žavingais mažyliais dainininkės ir futbolininko sūnui konkuruoti nebuvo lengva, tačiau pora vaikus parodo taip retai, kad vaizdo įraše pasirodę Milanas ir Sasha gerbėjus itin pradžiugino.

„Milanai, Sasha, sveiki!“, „Puikūs sūnūs“, „Kokie jau dideli vaikai“. Tokie gerbėjų komentarai pasirodė po įrašu.


Vaizdo įraše galima girdėti, kaip dainininkė švelniai kreipiasi į vyresnįjį sūnų.

„Nori palaikyti triušiuką? Ar norėtumei, kad aš ir tave taip palaikyčiau savo glėbyje? Brangusis, man tą daryti patinka labiau už viską pasaulyje“, – kalbėjo Shakira, o paskui apkabino sūnų ir priglaudė jį prie savęs.

Shakiros ir Gerardo Pique vaikai

Verta paminėti, kad socialiniuose tinkluose Shakira apskritai yra pakankamai aktyvi – instagrame, kur turi daugiau nei 70 mln. sekėjų, ji dažnai skelbia įvairiausias nuotraukas ir vaizdo įrašus, tačiau vaikų veidus parodo retai. Jos mylimasis savo gerbėjus šeimyniniais kadrais džiugina taip pat retai.

Gerardas Pique su vaikais

Dainininkė pasižymi trykštančiu gyvenimo džiaugsmu ir optimizmu. Ji, panašu, nenusimena ir dėl pastarųjų įvykių. Neseniai ji ir vėl sulaukė kaltinimų mokesčių vengimo byloje, suma siekia kelis milijonus eurų. Tyrimas vyksta jau kelerius metus, o Shakira savo kaltės nepripažįsta. Be to, jeigu žvaigždė neatvyks į teismą dėl susitarimo su kaltintojais, jai gali grėsti net laisvės atėmimo bausmė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)