Teismo dokumentai buvo pateikti lapkričio 20 dieną Niujorke. Pirmoji į teismą spalio pabaigoje kreipėsi pati Shakira, tvirtindama, kad A. de la Rua pasisavino lėšas, eidamas jos verslo komercijos direktoriaus pareigas. Dabar buvęs mylimasis pasaulinę žvaigždę apkaltino sulaužius sutartį ir pažeidus atstovaujamo patikėtinio prievolę.

A. de la Rua pradėjo susitikinėti su dainininke netrukus po jų pažinties Argentinoje prieš dvylika metų. Po ketverių metų atlikėja paprašė mylimojo perimti savo vardo prekės ženklo kontrolę. Vyras tvirtina, kad Shakira sutiko jam duoti dalį iš muzikos ir verslo įmonių gaunamo pelno, „mainais už verslo ir rinkodaros įgūdžius, žinias bei patirtį“. A. de la Rua anksčiau yra vadovavęs savo tėvo Fernando de la Rua sėkmingai pasibaigusiai rinkimų į prezidentus kampanijai.

Shakiros ir jos tuometinio mylimojo partnerystė raštu nebuvo įteisinta, tačiau vyras tvirtina, jog buvęs „žodinis susitarimas“ ir jis dėjęs visas pastangas, kad jo laikytųsi.

Teismo dokumentuose tvirtinama, kad A. de la Rua Shakiros „prekės ženklą“ iškėlė į naujas aukštumas, tarpininkaudamas pasirašant multimilijonines sutartis ir įkalbėdamas ją įrašyti didžiulio pasisekimo sulaukusį hitą „Hips Don't Lie“.

„A. de la Rua verslo ir rinkodaros talento bei atsakovės meninio talento, grožio ir fizinio patrauklumo derinys leido pakelti partnerystės vertę kur kas aukščiau, nei iki tol buvo pasiekta ar tikėtasi“, - teigiama teismui pateiktuose dokumentuose.

Kai pora 2010 metais nutraukė santykius, Shakira paprašė savo buvusio mylimojo toliau rūpintis jos profesiniais reikalais. Savo internetiniame puslapyje dainininkė netgi pabrėžė, kad jie „ir toliau bus partneriais“ versle. Tačiau po metų dainos „Whenever, Wherever“ atlikėja nusprendė atsisakyti A. de la Rua profesinių paslaugų, „lyg jis būtų paprasčiausias darbuotojas“.

Dabar Shakira nenori turėti nieko bendro su buvusiu mylimuoju nei asmeniškai, nei profesine prasme. Dainininkė kartu su futbolininku Gerardu Pique laukiasi pirmagimio. Kitame televizijos projekto „The Voice“ sezone Shakira pakeis kolegę Christiną Aguilerą, o atlikėjas Usheris pakeis Cee Lo Green.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)