USA Today” susisiekė su aktorės atstovai ir paprašė komentaro.

„Nemanau, kad pati su tuo susitaikiau. Teks praryti labai karčią piliulę. Tikrai buvo akimirkų, kai klausiau savęs, kodėl aš, už ką ir taip toliau. Kita vertus, o kas galėtų nusipelnyti tokio likimo? O gi niekas“, – kalbėjo aktorė.

Šiuo metu aktorė bylinėjasi teisme, todėl nusprendė geriau apie diagnozę pranešti pati, o ne laukti, kada tokią informaciją paskelbs teismo dokumentai.

„Jau geriau žmonės tai išgirs iš manęs. Nenoriu, kad mano žodžius iškraipytų, kad jais naudotųsi, nenoriu, kad tai būtų teismo dokumentuose. Noriu būti tikra, autentiška, noriu pati kontroliuoti naratyvą. Noriu, kad žmonės tai sužinotų iš manęs“, – sako aktorė.

Praeitais metais, nepaisydama sveikatos problemų, Sh. Doherty dirbo prie kultinio serialo tęsinio „BH 90210“. Braukdama ašaras, moteris sakė, jog savo dalyvavimu nusprendė pagerbti mirusio aktoriaus Luke‘o Perry atminimą ir tapti pavyzdžiu kitiems, kovojantiems su vėžiu.

„Pamaniau, kad žmonės žiūrės į mane ir galvos: „O Dieve, taip. Net ir ketvirtos stadijos vėžiu sergantys žmonės gali dirbti ir kovoti. Gyvenimas tą akimirką, kai išgirsti diagnozę, tikrai nesibaigia“, – pridūrė garsi moteris.

Seriale Davidą Silverį vaidinęs aktorius Brianas Austinas Greenas buvo vienas iš tų, kurie filmavimo aikštelėje žinojo apie kolegės ligą.

„Dar prieš prasidedant filmavimui, jis man skambindavo ir drąsindavo: klausyk, kad ir kas benutiktų, esu su tavimi“, – jautrų kolegos palaikymą prisimena aktorė.

Aktorei krūties vėžys buvo diagnozuotas 2015 metų kovą, o 2016 metų rugpjūtį „USA Today“ pranešė, kad liga išplito į limfmazgius. Po 2016 metais atliktos vienos krūties mastektomijos, aktorei buvo taikoma chemoterapija ir spindulinis gydymas, 2017 metų balandį pranešta, kad liga atsitraukė.

„Visada labiausiai gąsdina nežinomybė. Ar chemoterapija bus veiksminga? Ar spindulinis gydymas duos reikiamų rezultatų? Ar teks dar kartą tai patirti? Ar liga sugrįš? Visa kita – suvaldoma. Skausmas suvaldomas, gyvenimas be vienos krūties nėra tragedija. Nerimas ir netikrumas dėl ateities ir tai, kaip tai paveiks artimiausius žmones – štai kas baisiausia“, – yra sakiusi aktorė.

Vasarą per interviu Sh. Doherty prisipažino, kad „įveikus vėžį nepasikeisti tiesiog neįmanoma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)