Kaltintojų teigimu, R. Medina smogė Joshui Sutteriui kardu kelis kartus 2015 m. sausio 31 d. Nelaimė įvyko dviem vyrams susiginčijus dėl aktoriaus merginos, bute Los Andžele, kuriame gyveno R. Medina ir jo auka tapęs J. Sutteris.

Po įvykusios tragedijos pats R. Medina surinko pagalbos numerį 911 ir liko nusikaltimo vietoje, kol atvyko pareigūnai. J. Sutteris dėl patirtų sužalojimų mirė. R. Medina iš karto buvo suimtas, tačiau po kelių dienų paleistas. Kaltintojai kreipėsi dėl tolimesnio tyrimo.

R. Medina atliko vaidmenį vaikams skirtame televizijos seriale „Power Rangers Wild Force“. Dar jis įgarsino Dekerio personažą vėliau rodytame seriale „Power Rangers Samurai“, kuris kaip ir „Power Rangers Wild Force“ tapo XX a. dešimtojo dešimtmečio serialo „Mightly Morphin Power Rangers“ naujesne versija. Aktoriui teko padirbėti itin populiariuose televizijos projektuose „CSI: Miami“ ir „Ligoninės priimamasis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)