„Štai ir aš“, po asmenuke parašė E. Ratajkowski. Žiūrint į nuotrauką, susidaro įspūdis, jog ji dėvi vyrišką skrybėlę, skelbia dailymail.co.uk. Ne per seniausiai kitoje instagramo žinutėje moteris atskleidė esanti „šeštą mėnesį“ nėščia.

Ji laukiasi pirmagimio su savo vyru Sebastianu Bearu-McClardu, už kurio ištekėjo 2018-aisiais. Nėštumo metu E. Ratajkowski ir anksčiau ne kartą pozavo nuoga, įskaitant kadrus iš jųdviejų viešnagės įžymybių pamėgtame Jutos kurorte „Amangiri“.

Šioje vietoje jaunavedžiai praleido itin prabangų medaus mėnesį, nors Niujorke įvykusios vestuvės buvo gana kuklios – nuotaka vilkėjo 200 JAV dolerių vertės „Zara“ kostiumėlį. Į „Amangiri“ pora sugrįžo atšvęsti nėštumo, ir E. Ratajkowski vėl nusifotografavo be drabužių, kaip ir per medaus mėnesį.

Minėtame kurorte už naktį gali tekti pakloti daugiau nei 8 tūkst. JAV dolerių. „Amangiri“ savo 37-ąjį gimtadienį pažymėjo Scottas Disickas ir Kourtney Kardashian. Taip pat ten lankėsi tokios garsenybės kaip Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas.

K. Kardashian netikra sesuo, jaunoji kosmetikos magnatė Kylie Jenner šią vasarą taip pat viešėjo garsiajame kurorte ir įsiamžino instagramui vilkėdama bikinį. Modelis Rosie Huntington-Whiteley irgi šiemet užsuko į „Amangiri“, keliaudama su savo bičiuliu Mattu Holloway, dirbančiu odos priežiūros gaminių įmonės atstovu spaudai.

E. Ratajkowski vyras, kartais vadinamas SeBo, prodiusuoja filmus. Tarp jo darbų yra puikiai kritikų įvertinta juosta su Adamu Sandleriu „Uncut Gems“. Apie nėštumą ji pranešė atsidūrusi ant žurnalo „Vogue“ viršelio ir parašė nedidelį straipsnį, kuriame paaiškino, kodėl neatskleis kūdikio lyties.

„Kai su vyru draugams papasakojame apie nėštumą, po sveikinimų iš karto išgirstame klausimą: „Kokios lyties kūdikio norėtumėte?“ Dažniausiai atšauname, kad lyties nesužinosime tol, kol mūsų vaikui sukaks 18-a, tada pats pasakys“, – teigė moteris ir pridūrė, jog visi juokiasi išgirdę tokį atsakymą.

Spalio 27-ąją E. Ratajkowski instagrame paskelbė nuogų nuotraukų albumą ir nurodė, kad yra „20-ą savaitę“ nėščia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)