Balandžio 18-ąją įvyko Allos Pugačiovos 70-mečio koncertas Kremliuje. Daugiatūkstantinei publikai, kurioje buvo visi jos draugai ir artimieji, Primadona pristatė naują programą. Bilietai į šou buvo greitai išparduoti, o perpardavinėtojai juos siūlė gerbėjams už sunkiai protu suvokiamas kainas.

Muzikos kritikas Sergejus Sosedovas, kuris anksčiau buvo didelis A. Pugačiovos gerbėjas ir net bičiulis, į koncertą eiti nesiruošė. Kaip patikslino ekspertas, jo niekas ir nekvietė į Primadonos jubiliejų. Tiesa, šįkart A. Pugačiovos šventėje dalyvavo tik jos artimieji.


Po skyrybų su F. Kirkorovu dainininkė sugebėjo išlaikyti su juo bičiuliškus santykius, todėl jis pateko į pakviestųjų sąrašą. Dainininkas savo dukrai net suteikė buvusios žmonos A. Pugačiovos vardą ir mergaitę pavadino Alla Viktorija (Viktorija buvo jo šviesaus atminimo mama).
Dar prieš kurį laiką laidoje „Tegul kalba“ F. Kirkorovas pasakojo, jog išsiskirti su scenos primadona buvo didelė klaida. Neva ji buvo jo gyvenimo moteris, kurios pats neišlaikė, nes buvo per jaunas įvertinti.

Taip pat S. Sosedovas neigiamai atsiliepia apie dabartinius A. Pugačiovos pasiekimus. Jo nuomone, kai tik A. Pugačiova apteko pinigais, ji nustojo dainuoti. Kritikas apkaltino Primadoną tuo, kad santuokos jai buvo reikalingos tik savireklamai.

„A. Pugačiovai jų reikėjo tik dėl reklamos, kad apie ją kalbėtų. Todėl, kad gerų dainų ji jau seniausiai nebedainuoja. O F. Kirkorovo vertė po vestuvių su Ala taip pat pakilo. Tai buvo santuoka iš išskaičiavimo, kaip ir su M. Galkinu. Kai tapo A. Pugačiovos vyru, jo koncertų vertė automatiškai pakilo, pakilo jo statusas. O ji gauna pinigų. Ala visada juos mėgo. Ji praktiškai viską daro tik dėl pinigų. Man atrodo, ji ir karjerą pradėjo dėl jų. Kai tik A. Pugačiova gavo pinigų, ji nustojo kurti. Kūryba jai tapo nebeįdomi! F. Kirkorovas ją išlaikė taip pat, kaip dabar išlaiko M. Galkinas. Be to, ji ir pati nėra nepasiturinti. Štai ir viskas", – sako S. Sosedovas.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas augina dvynius Lizą ir Harį. Šiemet vaikai atšventė savo pirmąjį jubiliejų – jiems sukako 5 m. A. Pugačiova skiria daug laiko sūnaus ir dukros auklėjimui. Jų šeimoje pinigus uždirba Maksimas Galkinas – jis veda laidas „Pirmojo kanalo" eteryje, važinėja su humoristiniais pasirodymais po šalies miestus.

Kritiko S. Sosedovo manymu, 70-metė dainininkė neketina daugiau keisti vyrų.

„O kam jai šito reikia – pristatyti naują? Jau laikas ateiti į protą, susimąstyti apie amžinybę. Ne, Alla liks su Maksimu iki mirties", – pažymėjo S. Sosedovas interviu leidiniui „Sobesednik".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)