„Po velnių, normalūs pilvukai sugrįžta“, – pagal fonogramą sako Selena, glostydama pilvuką ir tarsi norėdama parodyti, jog neketina atsisakyti itališkų skanumynų.

30 metų S. Gomez vaizdo įraše pasirodo be makiažo. Ji vilki aptemptą ir spalvingą „La`Mariette“ maudymosi kostiumėlį ir segi didelius „Jennifer Fisher Jewelry“ auskarus.

Anksčiau serialo „Only Murders in the Building“ („Pastate tik žmogžudystės“) žvaigždė ne kartą yra atviravusi apie savo požiūrį į jos kūną kritikuojančius asmenis. Pavyzdžiui, kitame vaizdo įraše Selena prisipažino, kad jai „nerūpi kūno svoris“, nes kad ir kaip ji atrodytų, visuomet atsiras žmonių, kurie apie ją atsilieps neigiamai.

Selena Gomez / Foto: TikTok

„Man nerūpi mano svoris, nes žmonėms vis tiek ant jo nusispjaut. „Tu per liesa“, „Tu per stambi“, „Tu neįtilpsi“, bla bla bla. Esu ideali tokia, kokia esu. Istorijos moralas? Iki pasimatymo“, – tąkart sakė S. Gomez.

Per vieną interviu žurnalui „Vogue“ Selena taip pat pasakojo, kad jos svoris šokinėja dėl sveikatos problemų, ypač dėl autoimuninės ligos – vilkligės.

Selena Gomez / Foto: TikTok

Paparacai taip pat seka S. Gomez atostogas ir neseniai vienoje jachtoje prie Pozitano krantų pastebėjo ją su kino prodiuseriu Andrea Iervolino. Jie kartu plaukiojo ir kaitinosi saulėje, o vienu momentu Andrea padėjo Selenai nusileisti nuo jachtos į vandenį.

S. Gomez su šiuo 34 metų prodiuseriu dirbo kuriant 2016 metų filmą „In Dubious Battle“, ir vėliau per keletą metų jie vis buvo matomi kartu. Pora seniai kursto spėliones, jog yra užmezgusi romaną, tačiau jie patys ar jų atstovai iki šiol nekomentuoja, kokie santykiai juos sieja.

Selena Gomez / Foto: TikTok
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)