Vos 160 centimetrų ūgio K. Kardashian dabar į renginius atvyksta aukštai iškėlusi galvą – ji pasiekė išsvajotąjį 54 kilogramų svorį ir dabar jaučiasi kaip niekad puikiai.

„Dabar sveriu tiek, kiek visuomet norėjau“, – populiariam leidiniui „People“ per penktadienį įvykusį renginį Las Vegaso naktiniame klube „Hakkasan“ išdidžiai pareiškė garsenybė.

O ji išties atrodė puikiai. Vintažinė mados dizainerio Johno Galliano suknia jos figūrą tarytum įrėmino, išryškindama nemenkus privalumus ir paslėpdama, regis, tik mažyčius trūkumus.

Stebėtina tai, kad išsvajotą svorį Kim susigrąžino praėjus vos septyniems mėnesiams nuo antrojo vaikelio – sūnaus Saint – gimimo.

Kalbama, kad K. Kardashian laikėsi garsiosios Atkinsono dietos – ji paremta gausiu baltymų vartojimu ir beveik visišku angliavandenių atsisakymų.

Tiesa, dažnos dietos efektyvumas tėra trumpalaikis – nustojus laikytis mitybos taisyklių, svoris neretai grįžta su kaupu. Mitybos specialistai rekomenduoja atsisakyti drastiškų dietų, o vietoje jų imti vadovautis sveikos mitybos piramide ir reguliariai mankštintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)