36 metų žvaigždė pasidalijo savo išgyvenimais, kartu su Marku Dolanu vesdama pirmąją savo „Fubar Radio“ laidą. Jos metu ji užsipuolė tiek savo vyrą kultūristą, tiek Jane, sukėlusius jai „siaubingą“ išbandymą, rašo dailymail.co.uk.

Keturių vaikų motina, kuri šiuo metu laukiasi penktojo vaiko - antrojo su Kieranu, sakė: „Mano atveju tai yra vienas siaubingiausių dalykų, kurie gali ištikti“.

„Tai rimtas reikalas. Aš turiu vaikų. Nepadariau nieko bloga. Jis akivaizdžiai buvo kartu su mano geriausia bičiule (Jane) ir dar kita moterimi“.

Katie per 3 valandas trukusią radijo laidą taip pat pasinaudojo proga perspėti kitas moteris dėl Jane, kurią ji pažinojo 20 metų.

„Neprileiskite jos prie savo vyrų ir vaikinų. Ji yra kekšė, šliundra. Tai tik pradžia“.

„Niekam to nelinkėčiau. Šlykštu, ką šie du žmonės man padarė, ir tai yra žiauru. Tas faktas, kad turiu linksminti šiuos žmones, žinodama, ką jie veikia už mano nugaros, yra siaubingas“, - pažymėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)