Pati žvaigždė kaltinimus kategoriškai neigia.

„Tai kvaila ir visiškai išgalvota istorija. Niekas apie tai nėra girdėjęs iki šiandien, kol pasakojimas nepasirodė spaudoje. Su S. Stallone nebuvo susisiekę pareigūnai, jis taip pat pirmą kartą apie tai girdi“, – sakė aktoriaus atstovas „FOX News“.

Istorija neva vyko, kai žvaigždei buvo 40 metų, Los Andžele, kai jis filmavosi juostoje „Over the Top“. Dabar jam jau 71-eri.

Moteris tvirtina, kad Stallone ir jo asmens sargybinis, 27 metų Mike De Luca, su ja turėjo seksualinio pobūdžio kontaktą ir net jai grasino. Tuomet jai tebuvo 16-ka.

Moteris savo vardo viešai neskelbia. Tačiau „Daily Mail“ aptiko tuometinį policijos pranešimą, kur ji detaliai nupasakoja, kas galimai vyko tą vakarą Las Vegaso viešbutyje Hilton. Policiją iškvietė viešbučio darbuotojas, kai apie tai papasakojo aukos draugė.

Policijos duomenimis, mergina su tėvais buvo apsistojusi viešbutyje, o aktorius ten filmavosi. Susitikusi su filmo „Rokis“ žvaigžde, ji bandė vėl su juo susitikti, kad gautų autografą draugei. Tuomet teigiama, kad aktoriaus asmens sargybinis (jis vėliau, 2013 metais, mirė) davė jai raktą nuo Stallones kambario. Vėliau į kambarį įėjo abu vyrai ir paauglė ėmė užsiiminėti seksu su aktoriumi savo noru, o De Luca nuėjo į vonią.

Policijos pranešime tvirtinama, reikalai pasisuko kita linkme, kai Stallone merginos paklausė, ar ši kada mylėjosi trise. Jai nespėjus atsakyti abu vyrai jėga ėmė versti ją užsiimti oraliniu seksu.

Pareigūnams ji tuomet teigė, kad nebūtų skundusis, jei būtų mylėjęsi tik juodu su aktoriumi, tačiau asmens sargybinio dalyvavimas vertė merginą jaustis nejaukiai, tačiau 16-metė negalėjo nieko padaryti, kad sustabdytų tai, kas vyko kambaryje.

Po to Stallone neva pasakė, kad ši niekam nieko nepasakotų, arba jie sužalos merginos galvą, nes abu tuo metu buvo vedę vyrai. Pasijutusi pažeminta ir įžeista, neva auka tapusi mergina jokių kaltinimų nepateikė.

TMZ.com išsiaiškino, kad policija netyrė bylos, nes paauglė nusprendė nebendradarbiauti, o šie turėjo per mažai įrodymų.

S. Stallone gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)