Nepaisydamas „Vlog Squad“ adresuotų pareiškimų dėl priekabiavimo, Davidas Dobrikas nutarė grįžti prie savaitinių pasirodymų vaizdo tinklaraštyje. Nuo įvykių, sukėlusių tikrą polemiką kanale „YouTube“, yra praėję vos keli mėnesiai, rašoma portale dexerto.com.

Vis dėlto vienas buvęs „Vlog Squad“ narys jo sugrįžimą sutiko su ironija ir fanams šitai nepatiko.

„Instagram“ pasirodžiusiame D. Dobriko pranešime apie grįžimą prie tradicinio tinklaraščio naujinimo grafiko į nemalonę patekęs Durte Dom (tikrasis vardas – Dominykas Zeglaitis) užsiminė, kad galbūt ir jisai vaidins būsimuose vaizdo įrašuose.

„Nekantriai laukiu, kada galėsiu grįžti. Dėkoju, kad įkėlei mane į naują tinklaraščio įrašą“, – pasakė jis.

Davidas Dobrikas ir Durte Dom komentaras

Toks komentaras suerzino D. Dobriko gerbėjus. Tai jie paragino užblokuoti Durte Dom, kai 2021-ųjų kovą interneto žvaigždei buvo pareikšti kaltinimai seksualiai priekabiavus prie moters, kuri dėl tuometinės savo būklės – pernelyg didelio apsvaigimo – nebūtų galėjusi nei duoti sutikimo, nei pasipriešinti tam, kas įvyko per filmavimą 2018-aisiais.

„Net ir tada, kai tai nebuvo paviešinta, tavęs dėl tam tikros priežasties jau nebuvo tinklaraščio įrašuose. Tai tiesiog rodo, kad nesuaugai kaip asmenybė ir nepasimokei iš savo klaidų. Taisykis“, – palinkėjo vienas komentatorius.

Ar Durte Dom komentaras rimtas, ar vien apsimestinė reakcija į D. Dobriko įrašą, pasakyti sunku. Kad ir kaip būtų, birželio 15 d. atgijusiame tinklaraštyje Durte Dom nematyti.

Į „YouTube“ Durte Dom turinio nekelia nuo kovo 10 d. Tada pasirodęs su įvykusia drama susijęs įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 3 mln. kartų. Į „Instagram“ Durte Dom sugrįžo birželio 8 d. Pirmas po įvykusios pertraukos paskelbtas jo įrašas – reklama.

Balandžio mėnesį Durte Dom pamėgino visų atsiprašyti, tačiau taip pat užsiminė, kad jo charakteris kritikuojamas be pagrindo, be to, paviešinti pareiškimai neišvengiamai kenkia jo reputacijai, nors tai ir nepelnyta.

Kovo mėnesį dėl Durte Dom elgesio atsiprašė ir D. Dobrikas.

Davidas Dobrikas

„Atsiprašau už tai, kad patikėjau Domu, paaiškinusiu, kas vyko konkrečiose situacijose, ir netikėjau aukomis“, – pasakė jis.

Pirmasis D. Dobriko sugrįžimo įrašas, kuriame nufilmuota ir Corinna Kopf bei kiti draugai, informavo apie Havajuose praleistas atostogas, kurioms buvo lemta pasibaigti, kai fanai pastebėjo po salą vaikštinėjantį žvaigždę. Per mažiau nei šešias valandas šio tinklaraščio įrašo peržiūrų skaičius beveik pasiekė 2 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)