Poros išdykavimai sulaukė daug dėmesio. Pirmiausiai vaizdo įrašas pasirodė internete, vėliau buvo išimtas. H. Cole teigė, jog vos sužinojusi, kad viskas nufilmuota, iškart reikalavo juostą sunaikinti.

Teisme pora atsidūrė po to, kai H. Hoganas padavė skundą "Gawker Media" dėl neteisėto įsikišimo į jo privatų gyvenimą.

H. Hoganas ir H. Cole turėjo liudyti viešuose posėdžiuose, tad jiems teko gerokai raudonuoti pasakojant intymiausias sekso detales. Pora intymiai santykiavo mažiausiai porą kartų.

Moteris teisėjams sakė, jog jai buvo labai gėda, kaip vaizdai pasirodė viešumoje ir teigė, jog nepritarė H. Hogano idėjai rengti spaudos konferenciją po to, kai įteikė teismui prašymą tirti bylą.

"Norėjau, kad tai kuo greičiau baigtųsi ir pasimirštų", - sakė H. Cole. Ji teismą tikino, jog tikrai ne ji nutekino vaizdo įrašą žiniasklaidai ir tuo apkaltino H. Hoganą. "Tai jis mėgsta viešumą, ne aš", - savo liudijimą baigė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)