Serialo, apie kurį pirmųjų žinių sulaukta dar 2020 m. sausio mėnesį, įkvėpimu tapo scenaristo Gary Janetti noras satyriškai perteikti princo George‘o gyvenimą. Ši žinia socialiniame tinkle „Instagram“ išplito žaibiškai ir G. Janetti iš karto tapo tikra žvaigžde.

Paties G. Janetti įgarsintas princas George‘as šiame seriale pateikiamas kaip pasitikintis savimi ir atsiribojęs nuo aplinkos, karalienė Elžbieta II – bjauriai kalbanti šeimos tironė, princas Charlesas – desperatiškai karūnos geidžiantis, o princas Harry – nutolęs storžievis, neturintis žalio supratimo, kaip elgtis kasdieniniame gyvenime už rūmų sienų, rašo people.com.


Kiekviename šio serialo epizode siunčiama aiški žinutė, kad visi veikėjai ir įvykiai yra išgalvoti. Tokiu būdu žiūrovai raginami pernelyg neįsitempti, nes, kaip teigia serialo kūrėjai, tai nėra pasakojimas apie tikrąją karališkąją šeimą. Vis dėlto dabar, kai „HBO Max“ jau yra paleidusi pirmuosius 12 serialo epizodų, daugeliui kyla klausimas, ar tinkama yra pašiepti mažamečius, nepriklausomai nuo to, ar jie yra iš karališkosios šeimos, ar ne.


Nors tik nedidelė dalis kritikuojančiųjų leidžia aiškiai suprasti, ar jie matė serialą, ar iš principo tiesiog nepritaria serialo idėjai, bent vienas iš jų patikino, kad šis serialas – tai tiesioginis G. Janetti populiarumo socialinėje platformoje „Instagram“ rezultatas.

Tiesa, įžymybės šiam serialui pasiekus ekranus taip pat neišvengė kritikos. Princesės Charlotte heroję garsinusi Sophie Turner apkaltinta taikanti skirtingus standartus savo pačios vaikui, kurio ji susilaukė kartu su Joe Jonasu, ir karališkosios šeimos vaikams.

„Spėju, viskas gerai, kol tai nėra apie tavo paties vaiką, – rašo interneto vartotojas. – Myliu tave, bet nesu viso šito gerbėjas, man atrodo, kad tai nėra gerai.“

Kai Orlando Bloomo buvo paprašyta įgarsinti princą Harry, kuris atsitiktinai tapo jo realiu kaimynu Kalifornijoje po to, kai aktorius jau buvo pasirašęs sutartį dėl dalyvavimo šiame seriale, jis taip pat teigė jautęsis nevienareikšmiškai.

„Iš pradžių abejojau, kaip gi jausiuosi dėl viso to, nes esu britas ir labai didžiuojuosi savo šaknimis, tai yra mano paveldo ir mano kilmės dalis; įprastai nesu tas, kuris juokiasi iš visų, tačiau serialas pateiktas labai protingai, sąmojingai ir įspūdingai“, – 2020 m. rugpjūčio mėn. pasakojo aktorius.

Dar O. Bloomas pridūrė, kad princas Harry yra labai mielas vaikinas, turintis puikų humoro jausmą, todėl, reikia tikėtis, jo humoro jausmas nedings ir po šito, nes jie yra ant savotiško pjedestalo, o žmonės vienokiu ar kitokiu būdu demonstruoja susižavėjimą jais.

2019 m. G. Janetti kalbėdamas su žurnalistais išreiškė panašią nuomonę. Anot jo, jei princas George‘as kada susidurtų su šiuo išgalvotu animaciniu herojumi, lieka tikėtis, kad visa tai jam pasirodys juokinga.

„Aš tikiuosi, kad jam pakaks humoro jausmo tam, kad suprastų, jog tai yra smagu“, – vylėsi G. Janetti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)