Amerikiečių televizijoje transliuojamo šou „Saturday Night Live“ žvaigždė džiaugiasi kartu su žmona, aktore S. Johansson, susilauktu kūdikiu. Žinią apie pirmo poros vaiko gimimą išskirtinai portalui PEOPLE patvirtino S. Johansson atstovas spaudai Marcelas Pariseau.

Kiek vėliau socialiniame tinkle „Instagram“ pasirodė ir trumpa 39-erių metų C. Josto žinutė.

Joje komikas nurodė, kad gimusiam mažyliui ketinamas duoti vardas – Cosmo, o norinčius gauti išsamesnės informacijos juokais paragino kreiptis į drauge prie laidos „Saturday Night Live“ besidarbuojantį Michaelą Che.


„Na, gerai jau gerai – mums gimė kūdikis. Jo vardas – Cosmo. Mes jį labai mylime, – parašė C. Jostas. – Gerbti mūsų privatumą būtų ypač pageidautina. Visus klausimus prašome adresuoti mūsų publicistui @chethinks.“

Netradicinis vaikelio vardas greitai sukėlė diskusijas internete. Po poros įrašu socialiniuose tinkluose pasipylė komentarai, kuriuose išreiškiama abejonė, ar Cosmo iš tiesų yra jų sūnaus vardas. Ne vienas svarsto, kad tai gali būti paprasčiausias pokštas.

Priminsime, kad S. Johansson dar turi dukterį Rose Dorothy. Jai šį rudenį sukaks 7-eri metai.

Vieną iš animacinio filmo „Sing 2“ personažų įgarsinusi aktorė ir C. Jostas susižadėjo 2019-ųjų gegužę, ir tai įvyko po poros metų artimos bičiulystės, o vestuves pora iškėlė 2020-ųjų spalį. Minėtina, kad ta proga buvo apsiribota tik artimųjų ratui skirta ceremonija.

2019-ųjų spalį, kalbėdamasi su Ellen DeGeneres, S. Johansson prasitarė apie ypatingą ir netikėtą S. Josto pasiūlymą, kuris ją tiesiog nuginklavo.

„Jis ypač žavingas, dėmesingas ir romantiškas. Vis dėlto aš likau nustebinta. Net ir tada, kai daugmaž įsivaizduoji, koks bus tasai momentas, jisai vis viena pakeri“, – kalbėjo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)