Dainos „I Dreamed A Dream“ atlikėja, pasaulinę šlovę 2009 metais pelniusi po pasirodymo Jungtinės Karalystės talentų šou „Britain‘s Got Talent“, pasirašė svarbią sutartį dėl filmo kūrimo apie ją. Filmavimo darbai prasidės jau kitų metų pradžioje.

51 metų S. Boyle jau apsisprendė, ką norėtų matyti savo vadybininko vaidmenyje – moteris pasirinko G. Clooney.

„Tai tik svajonė. Bet čia Holivudas – gali nutikti visko“, - paslaptingai šypsosi dainininkė.

S. Boyle, kurios gyvenimo istorija jau virto miuziklu pavadinimu „I Dreamed A Dream“, neseniai pareiškė norinti, kad ją filme įkūnytų Julie Walters. S. Boyle neslepia esanti didelė filmų apie Harį Poterį, kur minėtoji aktorė ir vaidina, gerbėja.

„Apie mano gyvenimą pavyks sukurti tikrai puikų filmą. Šiuo metu kaip tik diskutuojame, koks jis turėtų būti“, - sakė atlikėja.

„Yra tik vienas žmogus, kuriam patikėčiau atsakomybę mane suvaidinti – tai Julie Walters. Ji puikiai susidorotų su šia užduotimi, tiesiog žinau, kad jai tai pavyktų atlikti sąžiningai“, - įsitikinusi dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją