Kol kas neaišku, kodėl dainininkė nekoncertuos Izraelyje. Žinoma tik tai, kad gegužės mėnesį ji planavo pasirodyti Tel Avive, Ašdode ir kituose miestuose, skelbia starhit.ru.

„Draugai, atkreipkite dėmesį. Tų koncertų nebus“, – socialiniame tinkle „Telegram“ pranešė 50-ies metų amžiaus moteris.

Kristina Orbakaitė kol kas apie karą Ukrainoje savo pozicijos neišsakė. Šiuo metu atlikėja yra išvykusi į gastroles Rusijoje.

Kalbant apie M. Galkiną, panašu, kad jis nusprendė sužavėti Izraelį. Kol kas komikas neplanuoja sugrįžti į Rusiją ir prašo žmonių neskleisti nemalonių gandų apie jį ir jo šeimą.

„Noriu pasakyti svarbų dalyką: mano gerbiami sekėjai pageidauja, kad socialinių tinklų paskyras tvarkyčiau kaip anksčiau, t. y. skelbčiau vaizdo įrašus su vaikais, humoristinio pobūdžio turinį. Kol kas nematau dvasinių ir moralinių galimybių tai daryti. Kalbant apie gandus, nesąmoningą informaciją apie mane ir mano šeimą, duosiu patarimą: rytais neskaitykite rusiškų laikraščių. Ten vien kliedesiai, į kuriuos nematau reikalo reaguoti. Ačiū už dėmesį“, – neseniai pareiškė jis.

Kaip skelbia segodnya.ua, pora apsistojo Cezarėjoje, kur gyvena garsūs Izraelio teisininkai ir televizijos žvaigždės. Pora ten išsinuomojo namą. Dainininkė tikino, kad užsienyje ilgai neužsibus ir netrukus grįš į Rusiją, tačiau panašu, kad šie planai atidedami.

Beje, M. Galkinas buvo vienas pirmųjų Rusijos įžymybių, pasisakiusiųjų prieš karą Ukrainoje. Po to humoristo koncertai Rusijoje pradėti drausti, taip pat norima iš jo atimti valstybinius titulus ir apdovanojimus. Pats komikas neketina atsisakyti savo žodžių, remiančių Ukrainą. Į sekėjų kritiką jis atsakė, kad turi teisę į savo nuomonę, net jei valstybei tai nepatiktų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją