Šįkart apsinuoginti nusprendusią žvaigždę įamžino žinomi mados fotografai Mertas ir Marcusas. Trečias jos studijinis albumas prekyboje turėjo pasirodyti jau kitą savaitę, tačiau jau dabar yra žinoma, kad visi norintieji jį galės įsigyti rugpjūčio 10 dieną.

Keletą dainų iš naujojo albumo jau išpublikavusi atlikėja sulaukė didžiulio gerbėjų palaikymo, tad neseniai nusprendė pasidalinti ir laukiamo albumo viršeliu. Tiesa, fanai netruko pastebėti, jog ši jos fotosesija yra viena atviriausių.

Dar neseniai šios atlikėjos pavarę buvo galima pamatyti antraštėse, kur buvo aptariamas menamas jos ir reperio Eminemo romanas. Norėdama pajuokauti ji teigiamai atsakė į fano klausimą apie atlikėjų santykius ir tai pakurstė kalbas, jog pora jau kuris laikas susitikinėja, tačiau galiausiai paaiškėjo, jog šie gandai nebuvo tiesa.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)