Kol kas jauno vyro mirties priežastis nežinoma. Skelbiama, kad prodiuserio ir dainininko sūnus rastas negyvas savo namuose Los Andžele.
Po B. Browno jaunesniojo mirties jo brolis Landonas pasidalino jo nespalvota nuotrauka instagrame ir parašė: „Mylėsiu per amžius, Karaliau“.

B. Browno atstovai kol kas situacijos nekomentuoja.

Prieš penkerius metus 2015 metų liepą po šešių mėnesių komoje, kurioje atsidūrė dėl negrįžtamų smegenų pažeidimų, mirė 22 metų B. Browno dukra Bobbi Kristina Brown.

Ji buvo rasta ne sąmonės savo namuose Rosvelyje, Džordžijos valstijoje. Mergina palaidota Naujajame Džersyje gresia savo motinos, dainininkės Whitney Houston. Ji, būdama 48 metų, mirė 2012 metų vasarį.

B. Brownas dukros mirties metinių proga liepą instagrame paskelbė jautrią žinutę. Jis pasidalino nuotrauka su dukra ir parašė: „Žodžiais nenusakyti, kaip tavęs ilgiuosi, mano mažyle. Amžiams liksi mano širdyje ir mintyse, tėtis tave labai myli“.

Komentarų sekcijoje dainos „My Prerogative“ atlikėjo gerbėjai jam negailėjo šiltų žodžių ir palaikymo.

2018 metais B. Brownas pranešė apie planus statyti „Bobbi Kristina Serenity House“ – pastatą 2015 metais dukros garbei įkurtam kovos su smurtu artimoje aplinkoje centrui. Jo idėją palaikė ir vietos valdžia.

„Mūsų šeima kiekvieną dieną gyvena su mano nuostabios dukros Bobbi Kristina netekties skausmu, ją pražudė smurtas artimoje aplinkoje. Ji tiesiog dievino Atlantą. Jos garbei buvo įsteigtas „Bobbi Kristina Serenity House“. Mūsų pirminis tikslas padėti visų amžiaus grupių vyrams ir moterims, įsteigti visą parą veikiančią krizių valdymo liniją ir teikti skubų prieglobstį“, – tuo metu sakė B. Brownas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)