Pasveikinti A. Pugačiovos atvyko ir Rusijos ministras pirmininkas Dmitrijus Medvedevas. Žiniasklaidos duomenimis, atlikėja į savo banketą iš viso pakvietė apie 200 žmonių, praneša ru.DELFI.lt.

Banketo metu A. Pugačiova surengė pasirodymą svečiams. Akomponuojant Igoriui Nikolajevui ji atliko kelis žinomiausius savo kūrinius.

Socialiniuose tinkluose pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai iš A. Pugačiovos garbei surengtų iškilmių. A. Pugačiova atrodo sunkiai atpažįstama – be įprastų garbanėlių, o su tiesiais plaukais ir kirpčiais.

Primadona svečiams pasirodė apsitempusi gundančiu trumpu sijonėliu, atidengiančiu jos itin lieknas kojas. Po sulieknėjimo pasikeitė net dainininkės veidas – tai labai pastebima bendroje nuotraukoje su Nikolajumi Baskovu.


„Siaubas! Kas tai?“ – rašo komentatoriai.

Primename, kad balandžio 17 d. Ala Pugačiova surengė jubiliejinį koncertą Maskvoje. Koncertų salėje ją palaikė draugai ir kolegos, o koncerto pabaigoje į sceną išėjo Primadonos artimieji, įskaitant vyrą ir mažuosius Harį ir Lizą.

Nuotraukų albume - Allos pokyčiai bėgant metams:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)