„Aš perdozavau, nėra kito būdo sulaukti pagarbos. Nesu namie, esu viešbutyje, kažkur Airijoje, užsiregistravusi kitu vardu. Jei neskelbčiau šios žinutės, mano vaikai ir šeima apie tai net nesužinotų. Manęs nebuvo dvi savaites, nes nė vienam iš jų nerūpėjau nė vienos minutės. Galėčiau būti dingusi savaičių savaites ir jie apie tai net nesužinotų“, - „Facebook“ rašė dainininkė. Kaip rašo people.com, S. O’Connor buvimo vieta nustatyta ir policijos pagalbos jau nebereikia.

48-erių S. O’Connor apkaltino savo šeimą žiaurumu, paminėjo savo sveikatos būklę ir kovą su dviem buvusiais vyrais dėl jaunėlių vaikų 11 m. Shane’o Lunny ir 8 m. Yeshua Bonadio globos.

Žinutėje taip pat kaip nusivylimo priežastis minimas ir dainininkės 28 m. sūnus Jake’as Reynoldsas. Dainininkė dar turi 19 m. dukterį Roisin Waters. Nevilties kupinoje žinutėje S. O’Connor teigia, kad jaučiasi taip, lyg būtų nematoma bjaurybė, o pabaigoje rašo, kad „jūs pagaliau manimi atsikratėte“.

Prieš keletą dienų „Facebook“ ji rašė apie vykstantį karą dėl vaikų globos. Vienoje iš žinučių S. O’Connor pasidalino teisinės sutarties, skirtos Sh. Lunny tėvui Donalui Lunny, nuotrauka. „Štai teismo nutartis, joje nurodoma bendra globa“, - rašo ji. „Tu keliausi į kalėjimą, nes liudijai melagingai ir neleidai man susitikti su sūnumi“, - patikino S. O’Connor.

Lapkričio 27 d. „Facebook“ ji rašė, kad jai skubiai reikia darbo ir vietos gyventi. „Mano šeima su manimi elgiasi taip blogai, kad kažin ar man pavyks išlikti gyvai“, - tada rašė ji.

Airijos policija „BreakingNews.ie“ patvirtino, kad S. O’Connor rasta saugi ir sveika. Šis atvejis – tai jau ne pirmas kartas, kai S. O’Connor grasina savarankiškai užbaigti gyvenimą.

Remiantis informacija žiniasklaidoje, policijos dėmesį 2011 m. buvo patraukę garsios moters savižudiško turinio pranešimai socialiniame tinkle „Twitter“.

Psichologinės pagalbos tarnybaTelefono numerisDarbo laikasJaunimo linija
Budi savanoriai konsultantai8 800 28888I-VII
visą parąVaikų linija
Budi savanoriai konsultantai, profesionalai116 111I-VII
11:00 - 21:00Linija Doverija (parama teikiama rusų kalba)
Budi savanoriai konsultantai. Pagalba skirta paaugliams ir jaunimui.8 800 77277I-V
16.00 - 20.00Pagalbos moterims linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai8 800 66366I-VII
10:00 - 21:00Vilties linija
Budi profesionalai, savanoriai konsultantai116 123I-VII
visą parą

Skambučius į visas linijas apmoka Socialinės apsaugos ir darbo ministerija iš Valstybės biudžeto lėšų.

Emocinė parama internetu

„Vaikų linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.ltAtsako per dvi dienas
„Jaunimo linija“Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.jaunimolinija.lt/internetasAtsako per dvi dienas
„Vilties linija“Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.comAtsako per tris darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.ltAtsako per tris dienas

Krizių įveikimo centre (Olandų g. 19 - 2, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Darbo laikas: I, III, V 16.00–20.00

Visa papildoma informacija – puslapyje www.klausau.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)