Nepaisant to, ji džiaugiasi sūnumi ir mėgaujasi kiekviena su juo praeista akimirka.

"Tiesiog tai nėra taip idiliška, kaip visi pasakoja, tačiau tuo pačiu ir nėra taip siaubinga, kaip esu girdėjusi", - teigia Shakira.

Su mylimuoju Gerardu Pique pirmagimio Milano ji susilaukė sausį ir neslepia, jog numesti priaugtus kilogramus buvo nelengva. Tačiau dabar ji jau grįžta prie savo senųjų kūno formų.

"Mūsų mamos ir močiutės nepatyrė tokio didelio spaudimo iškart po gimdymo atrodyti lieknos it negimdžiusios. Tėtis juokauja, kad nėra nieko gražiau kaip šiek tiek mėsytės ant kaulų. Jam patinka mama, kuri yra apvalutė. Todėl jos niekada nespaudė, kad kuo greičiau numestų svorio. Ji ir nesistengė to daryti", - prisimena dainininkė.

Tačiau Shakira supranta, kad karjera labai svarbu, todėl ir gyvenimas skiriasi. "Tas svorio atsikratymas man buvo tikras stresas, nes į sceną turėjau grįžti po dviejų mėnesių nuo gimdymo. Neturėjau normalių motinystės atostogų. Taip, galbūt per daug skundžiuosi, tačiau šie mėnesiai buvo tikrai pilni iššūkių", - sakė žvaigždė.

Ji neslepia: atgauti senas formas jai padėjo treniruotės, o darbą su motinyste derinti padeda mylimasis: "Ačiū dievui, Gerardas moka ir nori būti su sūnumi. Jis nuostabus tėtis".

Gerardo Pique ir Shakiros sūnaus kojytės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)