Portalas Brainberries.com surinko įžymybių sąrašą, kurių kažkokie išskirtinumai jau yra tapę ne kuo kitu, kaip geriausiomis vizitinėmis kortelėmis.

Kylie Jenner lūpos

Ši televizijos šou išgarėjusi asmenybė teigia niekada nedariusi injekcijų į lūpas. Vis tik Khloe Kardashian tikina, kad injekcijų tikrai būta, o mums lieka tik gūžčioti pečiais ir spėlioti, kaip gi yra iš tikrųjų.

Caros Delevigne antakiai

Na, lieka tik pripažinti, kad jie pelnytai vadinami išskirtiniais.

Julios Roberts šypsena

Viena plačiausių šypsenų Holivude – kaip gi ją galima pamiršti?

Kim Kardashian užpakalis

Dar viena televizijos šou išgarsėjusi asmenybė neretai apibūdinama kaip įspūdingo ir nepakartojamo užpakaliuko savininkė.

Miley Cyrus pilvo presas

Daugeliui per visa gyvenimą taip ir nebus lemta pasidžiaugti tokiu plokščiu pilvuku kaip jos. Deja, pernelyg dažnai vartojamas alus gulint priešais televizoriaus ekraną tikrai tokių rezultatų pasiekti nepadės. Ech, turbūt kaltas klimato atšilimas ir būtinybė organizmą aprūpinti pakankamu skysčių kiekiu.

Christinos Hendricks krūtinė

Nuoširdžiai pasakius, nėra lengva pripažinti, kad tokia didi aktorė, atliekanti feministinį vaidmenį viename geriausių televizijos šou, galiausiai atsiduria štai tokiame sąraše, o esminiu jos nuopelnu įvardijamas motinos gamtos jai suteiktas turtas. Atleisk, Christina, tu nusipelnei geriausio, bet yra kaip yra.

Cindy Crawford apgamas

Akivaizdu, kad frazė prancūzų kalba tache de beaute, reiškianti apgamą, skamba kur kas geriau.

Jaredo Leto plaukai

Manote, kad fiziniai duomenys svarbūs tik moterims? Klystate. Šis vyras yra išmėginęs turbūt visas įmanomas šukuosenas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)