56-erių metų amžiaus moteris atsikirto kritikams, socialiniuose tinkluose pasityčiojusiems iš jos plaukų. Interviu pasirodė „Vogue“ gruodžio mėnesio numeryje. Beje, ji papuošė ir šio numerio viršelį, praneša people.com.

„Internete tauškia tiek daug moterų neapkenčiančių žmonių. Tokių komentarų niekada nesulauktų vyrai, – interviu metu tvirtino S. J. Parker. – Žili plaukai, žili plaukai, žili plaukai... Ar jos plaukai žili? Sėdžiu šalia Andy Coheno, kurio visa galva pražilusi, tačiau jis atrodo puikiai. Kodėl niekas nesišaipo iš jo?“

Sarah Jessica Parker

Šešių „Auksinių gaublių“ savininkė atkreipė dėmesį, kad žmonės skuba kritikuoti kitus, „ypač socialiniuose tinkluose“.

„Ji turi per daug raukšlių ant veido, ji turi per mažai raukšlių ant veido – susidaro įspūdis, kad žmonės nenori, jog priimtume save tokias, kokios esame. Galima pagalvoti, kad jiems malonu mus skaudinti dėl pasikeitusios išvaizdos, nesvarbu, ar nusprendžiame senti natūraliai ir neatrodyti nepriekaištingai, ar bandome atitolinti senėjimą, kad pasijustume geriau, – pyko aktorė. – Žinau, kaip atrodau, ir nelabai ką galiu padaryti. Juk negaliu sustabdyti senėjimo, negaliu tiesiog imti ir išnykti.“

Naujame „HBO Max“ seriale „And Just Like That“ žiūrovai vėl išvys mėgstamas veikėjas: Carrie Bradshaw (vaidina S. J. Parker), Mirandą Hobbs (vaidina Cynthia Nixon) ir Charlottę York (vaidina Kristin Davis). Į šeštąją dešimtį įžengusios draugės toliau ieškos atsakymų į meilės, draugystės ir kitus gyvenimo klausimus. „And Just Like That“ filmavimo darbai prasidėjo pavasarį Niujorke, ir filmavimo aikštelėje paaiškėjo, kad S. J. Parker garsiųjų šviesių plaukų šaknys jau žilos.

"Seksas ir miestas" aktoriai Chrisas Nothas ir Sarah Jessica Parker

Už „And Just Like That“ atsakingas buvęs „Seksas ir miestas“ prodiuseris Michaelis Patrickas Kingas žurnalui „Vogue“ išsakė panašią nuomonę dėl komentarų ir paaiškino, kad savotiško tęsinio tikslas – parodyti kažką naujo.

„Kai pranešėme naujieną apie „And Just Like That“, sulaukėme daug teigiamų atsiliepimų internete, bet kai kurie naudotojai buvo nepatenkinti ir skelbė pagrindinių aktorių nuotraukas. Pagalvojau, nieko sau supratimas: arba tau 35-eri, arba tu jau išėjęs į pensiją ir gyveni Floridoje. Praleidžiamas nemažas gyvenimo etapas, – stebėjosi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)