47-erių „Oskaro“ laureatas ir 25 metų amžiaus modelis bei filmo „Never Goin' Back“ aktorė savo draugystę didžiąją laiko dalį laikė paslaptyje. Pirmą kartą jie kartu pastebėti iškylaudami 2018 metų sausį Aspene, Kolorado valstijoje. 2020 metų vasarį jiedu oficialiai debiutavo kaip pora, kartu susėdę pirmoje eilėje per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją.

Garsenybių atstovai atsisakė pakomentuoti pranešimus apie skyrybas, rašo žurnalas „People“.

Dar 2019-ųjų liepą vienas šaltinis žurnalui „People“ teigė, kad L. DiCaprio ir C. Morrone į savo santykius žvelgia labai rimtai.

„Tai tikrai nėra atsitiktiniai santykiai. Camila daug laiko praleidžia jo namuose, ji jau seniai vadinama Leo mergina. O pats Leo ją jau senokai supažindino su abiem savo tėvais.“

Vėliau, 2020 metų birželį, kitas šaltinis pasakojo, kad aktorius „mėgsta leisti laiką su C. Morrone“, be to, prasidėjus pandeminiam karantinui, jiems teko drauge praleisti „visas 24 valandas per parą kiekvieną savaitę dieną.“ „Jie labai artimi“, – pridūrė šaltinis.

Šią vasarą pora buvo nufotografuota kartu savaitgalį pramogaujanti Malibu paplūdimyje, amerikiečiams minint liepos 4-ąją – JAV nepriklausomybės dieną. Rugpjūtį C. Morrone užfiksuota atostogaujanti Sent Tropeze su savo motina. Tuo metu L. DiCaprio vos prieš savaitę vakarieniavo su draugais Los Andžele.

Duodama interviu „Los Angeles Times“ 2019-ųjų gruodį, C Morrone kalbėjo apie savo ir mylimojo amžiaus skirtumą. „Holivude, o ir pažvelgus į pasaulio istoriją, gausu porų, kurių amžiaus skirtumas yra didelis. Manau, kad kiekvienas turi teisę susitikinėti su tuo, su kuo nori.“

Mergina taip pat atskleidė, kad ją erzina tai, kad ji iš esmės žinoma tik dėl savo draugystės su L. DiCaprio: „Galvoju, kad, nepaisant savo antrosios pusės, privalai turėti savo asmenybę... Suprantu tas asociacijas, bet esu tikra, kad ši tema pamažu atslūgs ir bus vis mažiau aptarinėjama.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją