Sunku į ją nežiūrėti – tai ji pati pripažįsta žurnalo viduje.

„Mano krūtys yra milžiniškos. Visas mano gyvenimas ir liemenėlių paieškos būdavo košmaras. Ką dariau, kai persikėliau į Los Andželą? Radau tokias vietas kaip „Frederick's of Hollywood“, kurie siūva liemenėles striptizo šokėjoms... Patikėkite, norėčiau turėti netikras krūtis. Kai atsigulu, jos visiškai nusvyra žemyn, kaip čia. Tai nejuokinga“, - sakė S. Vergara.

Tai ne pirmas kartas, kai S. Vergara prakalbo apie tai, jog moteriški apvalumai gali kelti problemų.

„Spauda kartais rašo: „Ach, Sofia vėl vilkėjo tos pačios formos suknelę“. Norėčiau jiems atsakyti ir pareikšti: „Kokį velnią norite, kad vilkėčiau?“. Akivaizdu, kad yra kažkokia priežastis, kodėl ją dėviu“, - tęsė S. Vergara.

Beje, ar žinojote, kad sužadėtiniai galėjo ir netapti pora?

„Tą dieną, kai nusiunčiau pranešimą spaudai (paskelbusį apie išsiskyrimą su Nicku Loebu), Joe nedelsiant susisiekė su Jesse Tyler Ferguson ir pradėjo maldauti: „Prašau, prašau, pasakykite jai, kad noriu jos telefono numerio“. Aš atsakiau: „Jesse, ne. Jis per dailus“. Po dviejų dienų įtikinėjimų sutikau duoti jam savo telefono numerį. Mąsčiau: „Aš filmuojuosi Naujajame Orleane, o jis – los Andžele (ruošiasi filmui „Magic Mike XXL“). Nieko tarp mūsų nebus. Tačiau pradėjome daug kalbėtis ir tuomet jis pasirodė Naujajame Orleane. Nuo tada mes esame neišskiriami. Nieko jame nenorėčiau pakeisti, išskyrus faktą, kad jis yra ketveriais metais už mane jaunesnis“, - pasakojo S. Vergara.

„Mano sūnui Manolo yra 23 metai. Taigi bus tikrai keista, jei susilauktume kūdikio. Tačiau Joe nori vaiko, ir jei kdikis padarys jį superlaimingu, tuomet....“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)