Kaip skelbia žiniasklaida, 66 metų veiksmo filmų žvaigždė iš karto po Phoebe dingimo visame „Bel Air“ rajone iškabino skelbimus, kuriuose už saugų šuns sugrąžinimą siūlytas 10 tūkst. dolerių (26 tūkst. 467 Lt) atlygis.

S. Stallone atstovas spaudai sakė, jog augintinio netektis šeimai labai skaudi. Aktorius ne kartą viešai kalbėjo apie savo meilę naminiams gyvūnams. Vasarį žurnalui „ShortList“ kino žvaigždė prisipažino, jog panašią skaudžią patirtį teko iškęsti pačioje karjeros kine pradžioje.

„Pardaviau savo bulmastifą Butkų tokiam vyrukui. Pamenu, kaip pririšau savo šunį prie parduotuvės, parašiau, jog parduotu už šimtą dolerių. Iš to žmogelio, prisistačiusio mažuoju Jimmy, gavau 50 dolerių. Kai pardaviau „Rokio“ scenarijų, nuėjau pas mažąjį Jimmy ir maldavau man šunį grąžinti. Jis norėjo kautis ir žadėjo mano nudėti – jis buvo tikrai pamišęs. Negalėjau su juo užbaigti reikalo – mane būtų areštavę, tad teliko pasiūlyti sumokėti dvigubai... Taigi tai man kainavo 3 tūkst. dolerių ir kelis grasinimus ateityje... Galiausiai teko jį (mažąjį Jimmy) priimti į filmą („Rokį“)“, - yra pasakojęs S. Stallone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)