51 metų milijardieriaus našlė atostogomis Karibuose praėjusį savaitgalį mėgavosi kartu su 44 metų politiku.

Nuotraukos atskleidžia, kad porai kartu labai gera ir ramu, jie atrodo atsipalaidavę ir itin artimi. Daug laiko įsimylėjėliai praleido prabangioje jachtoje prie Kaimanų salų, vėliau vakarieniavo su bičiuliais.
Pirmą kartą apie L. Powell ir A. Fenty romantišką ryšį prabilta 2013 metų vasarą, tačiau dabar paskelbtos nuotraukos – pirmasis toks akivaizdus vaizdinis įrodymas.

S. Jobsas nuo kasos vėžio komplikacijų mirė 2011 metų spalį, jam buvo 56 metai. Su žmona jis augino tris vaikus, be to, L. Powell buvo S. Jobso dukros Lisos Brennan Jobs pamotė.

A. Fenty Vašingtonui vadovavo 2007-2011 metais. Su žmona Michele, su kuria santuokoje pragyveno 15 metų, jis oficialiai išsiskyrė 2013 metų sausį. Pora turi tris vaikus.

Spėjama, kad pirmą kartą L. Powell ir A. Fenty susitiko per švietimo konferenciją Hjustone. Ši tema jiems abiem labai artima. Esą pirmiausia jie buvo tik geri bičiuliai, o susitikinėti pradėjo tik 2013 metų pradžioje. 2014 metų birželį jie buvo pirmą kartą nufotografuoti kartu.

A. Fenty ir L. Powell – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)