Laidoje „The Daily Show“ apsilankius aktorė Salma Hayek vedėjui Trevorui Noahui prisipažino, kad kartą ir ji sulaukė pakvietimo į pasimatymą iš pačio D. Trumpo.

„Smalsu, kaip jis (Donaldas Trumpas) kviečia ką nors į pasimatymą“, – pasidomėjo T. Noahas.

„Jis tikrai nebandė ateiti ir čiupti mane, tikrai ne“, – garsiai ir užtikrintai atrėžė Salma. 50-metė aktorė papasakojo, kad tąkart buvo renginyje su savo vaikinu ir dėl to, jog buvo šalta, trynė delnus. Priėjęs D. Trumpas pabandė savo švarku apgaubti jos pečius.

„Aš atsisukau, mano vaikinas taip pat atsisuko, – tęsė pasakojimą S. Hayek. – Jis (Donaldas Trumpas) buvo toks žavingas, maloniai pasisveikino ir prisistatė, labai maloniai. Mano vaikinui jis sakė: „Atsiprašau, tavo mergina. Atsiprašau, man atrodo, jai šalta.“

S. Hayek teigimu, likusį laiką Donaldas bendravo su jos vaikinu. „Jis net pakvietė mus kartu pavakarieniauti ir mes sutikome“, – kalbėjo Salma. Jos teigimu, D. Trumpas jiems pasiūlė viešint Niujorke apsistoti jo viešbutyje ir paprašė susikeisti telefonų numeriais.

Tiesa, panašu, kad iš tiesų D. Trumpas siekė ne draugystės su žavia pora, o dar kartą susitikti su pačia Salma.

„Jis daugiau niekada nekalbėjo su mano vaikinu. Jis skambino ir kvietė mane vakarienės, tačiau aš klausiau: o kaip mano vaikinas? Ar aš beprotė? Kvieti mane vakarienės? Juk žinai, kad turiu vaikiną“, – tolimesnį bendravimą apibūdino aktorė.

Anot aktorės, D. Trumpo argumentas buvo konkretus: „Jis tau nepakankamai geras. Nesvarbus, jis nesvarbus. Jis nepakankamai įtakingas. Tu turėtum susitikinėti su manimi“.

T. Noahas laidoje pajuokavo, kad D. Trumpas greičiausiai buvo teisus, nes S. Hayek santykiai su tuometiniu vaikinu baigėsi skyrybomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)