Tačiau du žmonės vis dar tiki, kad S. Gomez ir J. Bieberis dar gali būti kartu – tai S. Gomez seneliai Ricardo ir Mary Gomezai, kurie susipažino su J. Bieberiu, kai jis kartu su S. Gomez lankėsi jų namuose Grand Preryje, Teksase.

„Jis pasirodė mielas vaikinas, visai ne toks, koks yra dabar“, - patikino R. Gomezas, pasakodamas apie tai, kaip J. Bieberis kartu su juo sėdėjo jų svetainėje ant kilimo, žaidė kompiuterinius žaidimus ir mėgavosi S. Gomez senelės pagamintais meksikietiškais patiekalais.

„Vėliau mus ėmė liūdinti jo elgesys“, - tęsė R. Gomezas. „Jis dažnai patekdavo į bėdą, dėl to kalti jį supantys žmonės. J. Bieberio draugai daro jam blogą įtaką. Anūkė mums netgi papasakojo, kad nenori būti su juo, nes jis vartoja narkotikus“, - liūdesio neslėpė R. Gomezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)