Anot pranešimų, kitas vyras, identifikuotas kaip Mazheras Mahmoodas, klausia buvusio vadybininko Garetho Varey, ar S. Cowellas yra homoseksualus, ir G. Varey atsako „Taip“. Paklaustas, iš kur jis tai žino, G. Varey atsako: „Pažįstu žmones, kurie tokie yra“.
Tame nebūtų nieko bloga, bet tai paprasčiausiai netiesa, rašo eprotoeu.mtiny.com.

Simonas buvo paminėtas per teismą be išankstinio įspėjimo. Tai paskatino daugybę žiniasklaidos pranešimų apie neteisingus tvirtinimus, susijusius su jo asmeniniu gyvenimu“, - svetainei „E! News“ sakė 54 metų S. Cowello advokatai. „2014 metais klausti, ar kažkas yra gėjus, yra senamadiška“, - pažymėjo jie.

Jo teisinininkų stovykla tęsė toliau: „Tačiau problema ta, kad klaidingi G. Varey pareiškimai sudarė įspūdį, jog Simonas, garsėjantis savo sąžiningumu ir atvirumu, visuomenės arenoje nebuvo teisingas, ir tai mes privalome paaiškinti“.

Turint galvoje, kad S. Cowellas yra mėgstamas dėl savo tiesumo, suprantama, jog jis norėjo išsklaidyti gandus, kad galėjo būti nesąžiningas.

Kandusis britas per Valentino dieną pirmą kartą tapo tėčiu - su savo gyvenimo drauge Lauren Silverman jis susilaukė sūnaus Eriko. Atrodo, kad S. Cowellas mėgaujasi tėvyste ir socialiniuose tinkluose skelbia žavingas savo mažylio nuotraukas.

Be to, kad po daugelio metų viengungystės pagaliau susitupėjo, dabar, regis, „X Factor“ teisėjas turės dar vieną panašumą su George`u Clooney.

„Argi skauda, jeigu kažkas mano, kad esu gėjus?, - 2012 metais „The Advocate“ sakė G. Clooney, kai buvo paklaustas apie dažnai girdimus gandus, esą jam labiau patinka vyrai, o ne moterys. – „Būsiu seniai miręs, bet vis tiek atsiras žmonių, kurie sakys, kad aš buvau gėjus. Man tai nerūpi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)