49 metų S.Bullock už vaidmenis egzistencinėje dramoje „Gravitacija“ (Gravity) ir komedijoje apie drauges „Vienas šūvis. Dvi kulkos“ (The Heat) gavo tris apdovanojimus – mėgstamiausios kino aktorės, draminių filmų aktorės ir komiškų filmų aktorės. Drauge su kolega iš „Gravitacijos“ George'u Clooney (Džordžu Kluniu) ji taip pat pelnė mėgstamiausio kino dueto apdovanojimą, o pats filmas buvo paskelbtas mėgstamiausia drama.

„Aktorius negali padaryti to, ką daro, be šimtų nuostabių jiems ir greta jų dirbančių žmonių. Šiemet aš tiek daug sužinojau. Dirbau su Melissa McCarthy „Viename šūvyje“ ... O „Gravitacijoje“ mieliausi pasaulio žmonės pakabindavo mane ir palikdavo ten, bet vis tiek man tai buvo nuostabus laikas“, - sakė „Oskaro“ laureatė.

Vėliau S.Bullock scenoje drauge su M.McCarthy atsiėmė mėgstamiausios komedijos apdovanojimą už „Vieną šūvį. Dvi kulkas“.

32 metų J.Timberlake'as, kuris daugiau kaip penkerius metus didžiausią dėmesį skyrė aktorystei, o 2013-aisiais grįžo į muzikos dėmesio centrą išleidęs dviejų dalių „The 20/20 Experience“, atsiėmė tris apdovanojimus, tarp jų – mėgstamiausio albumo.

„Norėčiau padėkoti savo tėvams už tai, jog jie ir toliau tvirtina man, kad jokia svajonė nėra per didelė. Norėčiau padėkoti savo komandai, kuri visą laiką pakenčia mano absurdiškas neurozes - atsiprašau, bet ne iš tikrųjų, nes – pažvelkit į tai“, - nuo scenos sakė dainininkas, turėdamas omenyje savo apdovanojimą.

J.Timberlake'as taip pat laimėjo mėgstamiausio atlikėjo vyro ir mėgstamiausio ritmenbliuzo atlikėjo apdovanojimus, bet mėgstamiausio popmuzikos atlikėjo kategorijoje pralaimėjo Britney Spears, kuriai šis „Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimas buvo pirmasis per 15 metų karjerą.

Aktorius Robertas Downey jaunesnysis buvo paskelbtas mėgstamiausia veiksmo filmų žvaigžde – už vaidmenį „Disney-Marvel“ filme „Geležinis žmogus 3“ (Iron Man 3), kuris taip pat pelnė mėgstamiausio filmo ir mėgstamiausio veiksmo filmo apdovanojimus.

„Aš esu Geležinis žmogus, ir tai yra žmonėms“, - dramatiškai pareiškė aktorius, per padėkos kalbą paprašęs apšviesti jį prožektoriumi ir paleisti pergalingą muziką.

Adamas Sandleris ketvirtą kartą iš eilės gavo mėgstamiausio komedijų aktoriaus apdovanojimą, šiemet – už „Nebrendylas 2“ (Grown Ups 2). Nors jo filmai pastaraisiais metais nesulaukė didelio kritikų palankumo, A.Sandleris yra favoritas kalbant apie „Žmonių simpatijų“ apdovanojimus.

„Tai man daug reiškia. Aš tai vertinu, tikrai, tikrai. Galvoju apie gerbėjus ten ir tai, kokie malonūs man jūs buvote visus tuos metus“, - sakė komikas.

Tarp pagrindinių televizijos laureatų - CBS laidos

„Žmonių simpatijų“ apdovanojimų laureatus renka gerbėjai, kurie gali balsuoti internete dėl 58 kino, televizijos ir muzikos kategorijų. Šiemet buvo atiduota daugiau kaip 700 mln. balsų, pranešė organizatoriai.

Ši televizijos CBS tiesiogiai transliuota apdovanojimų įteikimo ceremonija pradėjo kasmetinį Holivudo apdovanojimų sezoną, kurio kulminacija bus „Oskarų“ ceremonija kovo 2 dieną.

Kaley Cuoco (Keili Kvoko) laimėjo savo pirmąjį „Žmonių simpatijų“ apdovanojimą – už Peni vaidmenį CBS situacijų komedijoje „Didžiojo sprogimo teorija“ (The Big Bang Theory) ji buvo paskelbta mėgstamiausia televizijos komedijų aktore.

Mėgstamiausiu televizijos komedijų aktoriumi antrus metus iš eilės tapo Chrisas Colferis (Krisas Kolferis), už darbą „Fox“ seriale „Choras“ (Glee).

„Didžiojo sprogimo teorija“ jau trečią kartą buvo paskelbta mėgstamiausia kabelinių televizijų komedija, o kitas CBS šou - „Gera žmona“ (The Good Wife) – tapo mėgstamiausia kabelinių televizijų drama.

„The Ellen DeGeneres Show“ šeimininkė Ellen DeGeneres tapo mėgstamiausia televizijos dienos laidų vedėja ir atsiėmė rekordinį 14-ąjį „Žmonių simpatijų“ apdovanojimą.

Satyrikas Stephenas Colbertas (Stivenas Kolbertas) už kabelinės televizijos „Comedy Central“ laidą „The Colbert Report“ buvo paskelbtas mėgstamiausiu vėlyvo vakaro pokalbių laidos vedėju.

„Oskarą“ pelniusi aktorė ir dainininkė Jennifer Hudson buvo paskelbta mėgstamiausia filantrope – už savo ir savo fondo „Julian D. King Gift Foundation“, įsteigto jos velioniui sūnėnui atminti, labdaringą veiklą.

„Viena yra būti įžymybe ir turėti galią, ... bet tai nieko nereiškia, jei nepadedame kažkam kitam. Taip pat gera matyti pripažįstamą pozityvumą“, - emocingai kalbėjo J.Hudson.

40-oji „Žmonių simpatijų“ apdovanojimų įteikimo ceremonija prasidėjo parodija, per kurią daugelis nominantų susėdo komiško serialo „2 bankrutavusios merginos” (2 Broke Girls) pietų stalo scenoje. Jiems patarnavo šou žvaigždės ir ceremonijos vedėjos Kat Dennings ir Beth Behrs.

Tada K.Dennings ir B.Behrs pradėjo šou tuo, kad pulkelis padavėjų patiekė žiūrovams mėsainių.

Dainininkė ir dainų kūrėja Sara Bareilles, kantri muzikos žvaigždė Bradas Paisley ir poproko grupė „OneRepublic“ pasirūpino muzikine vakaro dalimi, o Drew Barrymore, Mattas LeBlancas ir Zacas Efronas buvo tarp daugelio žvaigždžių, įteikusių laureatams statulėles.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)