Daugiausiai apkalbų sukėlė TV laidų vedėjos ir teatro direktoriaus sumanymas į ceremoniją Maskvos santuokų rūmuose atvykti su... katafalku.

Automobilis, kuris dažniausiai naudojamas laidotuvėms, o ne vestuvėms, buvo išpuoštas raudonomis užuolaidomis, raudonomis gėlėmis ant kapoto, dviejų žiedų dekoracija bei užrašu: „Kol mirtis mus išskirs“.


Į ceremoniją jaunavedžiai atvyko gulėdami katafalke ir, regis, nestokojo geros nuotaikos, mat visiems susirinkusiesiems dovanojo šypsenas. Tiesa, toks akibrokštas patiko ne visiems.

Socialiniuose tinkluose užvirė arši diskusija, kurioje plačiai pasisakoma, kad tokiu spektakliu rusų garsenybės pamynė šventas tradicijas.

„O kodėl tuomet ne grabe?“, – ironizavo viena moteris.

„Tai tiesiog siaubinga!“ – piktinosi kitas komentatorius.

„Cinikai ir gėdingi žmonės! Už tų žmonių pramogas mokama mūsų sąskaita. Kada mokėsime už duoną? Anksčiau tokie žmonės buvo juokdariai. O dabar iš to jie turi jachtas. Mes lenkėme nugarą ir supuvome, leisdami tokiems juokdariams pasijuokti iš mūsų atminimo. Kartu nuo tokios beprotybės“, – pyktį liejo trečias.

Tiesa, vargu, ar tokie komentarai jauniesiems rūpi. Savo vestuvių dieną pora išties iškėlė prabangi šventę.

Nuotaka, apie kurios nėštumą seniai niekas nebekalba pašnibždomis, vilkėjo dizainerio iš Izraelio sukurtą suknelę.

Tačiau ne ką mažiau dėmesio gavo ir jaunikis – jis vestuvėms numetė net 18 kilogramų.

Ksenija iš anksto paskelbė savo pageidaujamų dovanų sąrašą. Tarp norimų daiktų – keli aukštos kokybės chalatai ir „Frette“ rankšluosčiai.


Rusijos spaudos teigimu, vestuvės, į kurias pakviesta 300 žmonių, bus švenčiamos prekybos komplekse „Petrovskij pasaž“. Tiesa, tokiam svečių skaičiui prekybos centro patalpos nelabai tinka. Tikėtina, kad bus surengtas rafinuotas furšetas su užkandžiais ir desertais.

Būsimų jaunavedžių bičiuliai žurnalistams atskleidė, kad Konstantinas ir Ksenija sutaupė, susitarę su pasažo savininkais dėl įdomaus atsiskaitymo už patalpų nuomą: šeimininkai leis naudotis salėmis, o K. Sobčiak už šią paslaugą aktyviai reklamuos pasažą savo socialinių tinklų paskyrose. Remiantis kitais gandais, vestuvės kainuos beveik 12 mln. rublių, arba maždaug 168 tūkst. eurų.


K. Bogomolovas į savo vestuves pakvietė buvusią sutuoktinę Dariją Moroz su dukra. Režisieriaus ir aktorės pažįstamų nuomone, Darija vargu ar pasirodys. Tiesa, ji pareiškė labai besidžiaugianti dėl buvusio vyro.

Užtat buvęs K. Sobčiak vyras greičiausiai visai nėra patenkintas antra jos santuoka. Apie tai galima spręsti iš komentarų, kuriuos Maksimas Vitorganas palieka po laimingosios poros nuotraukomis K. Sobčiak „Instagram“ paskyroje.

Akivaizdu, kad šis reikšmingas įvykis aktyviai aptarinėjamas socialiniuose tinkluose. Vieni iš visos širdies džiaugiasi jaunikio ir jaunosios laime ir palieka saldžių komentarų, kuriuose netrūksta širdelių. Kiti, priešingai – rašinėja sarkazmo persmelktas žinutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)