Populiariosios „The Voice“ rusiškos versijos laidoje teisėjo vaidmenį atliekantis D. Bilanas žiūrovus neretai nustebina pokyčiais – eteryje jis pasirodo su vis įmantresne trumpų plaukų šukuosena, o retsykiais net nusiskuta vizitine kortele jau spėjusią tapti barzdelę.

Bene dažniausiai apkalbamas D. Bilano svoris – juk atlikėjas išties sulysęs. Toks sulysęs, kad gerbėjai net ėmė juokauti, kad Dima pamažu virsta į skeletą.

O kai praėjusių metų pabaigoje D. Bilanas buvo pakliuvęs į ligoninę dėl bronchito komplikacijų, ištikimiausi jo dainų klausytojai išties sunerimo.

Pats D. Bilanas, kalbėdamas apie savo svorio pokyčius, mini įtemptą darbų grafiką, dėl kurio nespėja tinkamai pavalgyti. Tačiau atlikėjas stengiasi rūpintis savo sveikata ir dabar kiekvieną rytą pradeda avižine koše. Sako, kad valgo dažnai, tačiau nedideliais kiekiais ir, žinoma, sportuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)