Prieš hospitalizaciją L. Leščenka dalyvavo Igorio Krutojaus sesers Alos gimtadienyje, informuoja starhit.ru. Šventėje, kurią kai kurie žmonės praminė puota maro metu, taip pat linksminosi Nikolajus Baskovas, Lera Kudriavceva, Irina Alegrova, Olegas Gazmanovas, Dimašas Kudaibergenas...

L. Leščenka suspėjo nusifilmuoti ir pokalbių laidoje, kurios metu artimai bendravo su Larisa Rubalskaja ir Arkadijumi Ukupniku.

„Kartu su L. Leščenka laidos filmavime dalyvavusiai L. Rubalskajai buvo atliktas tyrimas dėl koronaviruso. Jo rezultatas buvo neigiamas. Moters teigimu, filmavimas vyko kovo 17-ąją (kitų šaltinių duomenimis – kovo 19 d.). Pokalbių laidos metu A. Ukupnikas filmavo vaizdo įrašą. Būtent tada L. Leščenka ir pranešė, kad neseniai grįžo iš gastrolių Jungtinėse Amerikos Valstijose ir Kanadoje, o į klausimą, ar karantinavosi, atsakė neigiamai“, – papasakojo Rusijos Federacijos piliečių rūmų žiniasklaidos komisijos ekspertas Vadimas Manukianas.

L. Leščenkai prasidėjo plaučių edema

Kalbant apie I. Nikolajevą, pastarosiomis dienomis jis kontaktavo su Josifu Prigožinu, Valerija, Stasu Michailovu ir Ala Pugačiova. Kol kas nėra oficialiai patvirtinta, jog I. Nikolajevas užsikrėtė COVID-19. Kalbama tik apie židininį plaučių uždegimą.

Artimas L. Leščenkos bičiulis Vladimiras Vinokuras tikina, kad dainininkui viskas gerai. „Levui – abipusis plaučių uždegimas. Aš nebuvau jo aplankyti, juk tai infekcinių ligų ligoninė, lankytojų neįleidžia, tačiau mes dažnai palaikome ryšį. Levas paguldytas kartu su sutuoktine Irina. Ji guli palatoje, jis – reanimacijoje. Tik nereikia baimintis. Levas yra vyresnis, todėl jo būklė – pavojingesnė. Jis prijungtas prie dirbtinio kvėpavimo aparato, nes jam trūksta deguonies. Beje, šiandien Levui pagerėjo“, – sakė humoristas.

Rusijos gyventojai ne juokais sunerimę: užsikrėtusiųjų naujuoju koronavirusu skaičius didėja kiekvieną dieną. Remiantis oficialiais duomenimis, šiuo metu šalyje yra daugiau nei 800 užsikrėtusiųjų. Nuo COVID-19 jau mirė keli žmonės. Visi jie buvo vyresnio amžiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)