Kine pastaruoju metu P. Krasilovas beveik nesifilmuoja. Užtat teatre jam vaidmenų nestinga. Aktorius mano, kad filmų režisieriai nuo jo nusigręžė dėl to, kad jis priaugo svorio, rašoma portale starhit.ru.

Piotras Krasilovas

„Tai pats laiko neturiu, tai neatsiranda norinčių mane filmuoti... Kažkada, prieš kokius penkerius metus, buvau vienoks, na, o dabar esu kitoks. Dabar mano kitokie gabaritai, kitokios formos. Tačiau mane prisimena kaip laibą jaunuolį. Perėjimas iš vieno amplua į kitą manęs nebaugina. Man, kaip aktoriui, tai netgi įdomu. Deja, stereotipai egzistuoja ir žmonės mane pamėgo tokį, kokį išvydo seriale „Vargšė Nastia“ („Bednaja Nastia“) arba „Bjaurusis ančiukas“ („Ne rodis krasivoi“)“, – samprotavo P. Krasilovas Tatjanos Ustinovos vedamos laidos „Mano herojus“ eteryje.

Internautai kaipmat puolė aptarinėti P. Krasilovo išvaizdos. Kai kurie nuoširdžiai patarė aktoriui „pasirūpinti savimi“.

Piotras Krasilovas

„O, Dieve, Petia! Juk buvai toks dailus vyras!“, „O jau kaip išstorėjęs! Todėl ir nevaidina kine. Aktorius negali šitaip apsileisti“, „Nenori patikėti vaidmenų, kadangi turėdamas tiek metų atrodo kaip 60-ies“, „Neatpažįstu savo mėgstamo aktoriaus!“ – štai tokius komentarus žarsto publika.

Beliko priminti, kad pernai P. Krasilovas išsiskyrė su aktore Irina Šebeko. Skyrybos įvyko po 16 metų trukusios santuokos. Pora turi dukterį Aleksandrą.

„Petia ir Ira ką tik išsiskyrė. Jiedu mėgino gelbėti santykius, bet visgi priėmė sprendimą skirtis“, – 2021-ųjų birželį kalbėjo su susidariusia situaciją portalą starhit.ru supažindinęs šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)