Propagandinė interneto svetainė Dni.ru išplatino naujieną su tokia antrašte: „Galkinas nesuspėjo atvykti: gerbėjai neša gėles ir žvakutes nuo šešto infarkto mirusiai Pugačiovai.“

Skaitytojai galėjo pagalvoti, kad žinia – apie scenos primadoną, bet straipsnyje kalbama apie dainininkės motiną Zinaidą Archipovną, kuri mirė dar 1986 metais. Moteris iš tiesų mirė po šeštojo insulto. Tačiau straipsnio autoriai nenurodė konkretaus asmens, skaitytojus tik suvilioję intriguojančia antrašte.

Tikroji Ala Pugačiova kartu su vaikais šiuo metu yra Latvijoje. Neseniai garsenybė pastebėta su savo drauge Laima Vaikule, kuri kare išreiškę paramą Ukrainai.

Tuo metu atlikėjos vyras Maksimas Galkinas rengia pasirodymus ir dalį uždirbtų pinigų skiria ukrainiečių pabėgėliams.

Priminsime, kad rusų komikas Maksimas Galkinas kiek anksčiau koncertavo Varšuvoje. Į sceną jis žengė dėvėdamas mėlynos ir geltonos spalvos kostiumą, kurio spalvos simbolizuoja Ukrainos vėliavą.

Apie tai daugiau galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją