Buvusi garsi Rusijoje balerina Anastasija Voločkova visai netyčia išdavė svarbią karinę paslaptį.

A. Voločkova pirmą kartą atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre 2003 m. – tada Maskvoje esantis didysis operos ir baleto teatras atleido ją, nes buvo „per stora“. Balerina padavė teatrą į teismą, laimėjo bylą ir teatrui teko priimti ją atgal.

Vėliau ji tapo socialinių tinklų influencere Rusijoje bei pradėjo sėkmingą modelio karjerą.

Neseniai 47 m. rusų kilmės balerina savo instagramo paskyros „stories“ skiltyje išpublikavo filmuotą reportažą ir parašė: „Gerieji žmonės, prieš dvi valandas pabudau nuo baisių sprogimų. Juk šalia mūsų stovi karinė bazė, Nikolo–Uriupino gyvenvietėje.“

Nikolo-Uriupino yra nedidelė gyvenvietė Maskvos srityje, „Google Maps“ iš tiesų rodo, kad netoli yra karinė bazė.

Vėliau A. Voločkova ištrynė šį įrašą, tačiau jį spėjo daug kartų peržiūrėti.

Viename „Telegram“ kanale jai padėkojo, kad dabar bus galima tiksliai nustatyti karinės bazės lokaciją. Grupės pranešime rašoma: „Pasitelkę jos [A. Voločkovos] informaciją, nustatėme, kad A. Voločkovos namas stovi už 1,5 k nuo rusų karinio dalinio 11105-2 (inžinerijos batalionas), esančio adresu: Maskvos sritis, Inžinernyj-1.“

Praeityje A. Voločkova buvo pasisakiusi prieš Krymo aneksiją 2014 m. prie Rusijos – pareiškė, kad jai Krymas visada liks Ukrainos dalimi.

Tiesa, susidaro įspūdis, kad ji pakeitė nuomonę ir dabar palaiko Rusijos karą Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)