Kažkam iš koncerto žiūrovų akivaizdžiai nepatiko iš O. Poliakovos lūpų skambanti tiesa apie Rusijos įsiveržimą į Ukrainą.

„Noriu jums papasakoti istoriją apie apyrankę, kurią dabar segiu ant rankos. Kai Rusija įsiveržė į Ukrainą, visi buvo siaubingai išsigandę, ištikti šoko... Kas čia vyksta? Kas šito nežino? Ukrainiečiai, jūs čia? Kaip tik įvyko ta siaubinga tragedija Mariupolio teatre, pati tuo metu buvau Kroatijoje, labdaringame renginyje, kur giedojau Ukrainos himną. Prie manęs priėjo šeima, išgyvenusi po bombardavimų Mariupolio teatre. Ir to teatro slėptuvėje mergaitė nupynė šitą apyrankę, kuri dabar pas mane ant rankos. Ją užsisegdama daviau pažadą ją nusiimti tik tada, kai karas baigsis Ukrainos pergale“, – pasakojo dainininkė.


Štai kaip incidentą koncerte pakomentavo pati dainininkė: „Nepaisant bandymų man užčiaupti burną ir sugadinti visą koncertą, ko labai tikėjosi Putino fanatai Izraelio Ašdodo mieste, pajutau didžiulį publikos palaikymą, jis sklido iš visos salės. Tai buvo vienas iš geriausių mano pasirodymų! Ačiū, Izraeli, ačiū, Ašdodai. Į miesto šventę, kur be manęs pasirodė ir daug artistų iš Izraelio, tarp jų ir legendinė Sandra, susirinko kone penki tūkstančiai žmonių. Apie Ukrainą kalbu visuose koncertuose, nepriklausomai nuo formato. Visada jaučiu nuoširdžią savo klausytojų paramą“, – instagrame parašė O. Poliakova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)