Aidenas, kuris gimė ketvirtadienį, sveria 3,5 kilogramo. Tėvelių išplatintame pranešime yra teigiama, kad jie abu „didžiuojasi ir yra susijaudinę“.

Berniukas yra R. Stewarto ir P. Lancaster antras vaikas. Jie abu turi kitą sūnų Alastairą, kuriam dabar penkeri metai.

Dainininkas su žmona ilgai mėgino susilaukti antro vaiko natūraliu būdu, tačiau vėliau ryžosi ir dirbtiniam apvaisinimui. Po trečio karto 39 m. amžiaus P. Lancaster tapo nėščia.

Pranešime teigiama: „Po ilgai laukto antro vaiko atėjimo Rodas ir Penny didžiuojasi ir su dideliu jauduliu sveikina į pasaulį atėjusį Alastairo broliuką Aideną“.

„Mama ir kūdikis yra sveiki ir labai laimingi“.

P. Lancaster viename žurnalo interviu praėjusiais metais atskleidė, kad yra nėščia ir kalbėjo apie jos ir R. Stewarto patirtus sunkumus.
Prisimindama tą akimirką, kuomet sužinojo esant nėščia, ji „Hello!“ žurnalui sakė: „Negalėjau tuo patikėti. Apsipyliau ašaromis. Vis dar verkdama pakviečiau Rodą“.

P. Lancaster yra trečioji R. Stewarto žmona. Jie susituokė Italijoje 2007 m.

R. Stewartas turi vaikų su visomis jo ankstesnėmis žmonomis – Rachel Hunter ir Alana Hamilton, o taip pat ir su ankstesne drauge modeliu Kelly Emberg. Jo pirmas vaikas – dukra Sarah – buvo atiduota įvaikinti, kai dainininkas buvo dar paauglys.

P. Lancaster teigimu, jie patyrė daugybę emocijų sužinoję, kad negali natūraliai susilaukti vaikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją